За да общувате по-лесно.

Не пропускайте нито едно обаждане и въпреки това останете концентрирани върху трафика. За удобно телефониране по време на пътуването се грижат два опционални телефонни интерфейса. Те предлагат особено високо качество на говорния сигнал: благодарение на дигиталния речеви процесор, висококачествения микрофон на тавана и високоговорителите на автомобила. Сигналът е оптимален благодарение връзката с външната антена, дори при критично покритие на мрежата.

При модел "Comfort" мобилният телефон се свързва с външната антена посредством интерактивно, тоест безжично, свързване, разположено в отделението за вещи. Така отпада необходимостта от закупуването на подходящи стойки за мобилния телефон. Във вариант "Premium" е възможно, започнати извън автомобила разговори да се пренесат чрез Bluetooth на системата "Свободни ръце", без да се налага телефонът да излиза от джоба. Управлението се извършва посредством гласови команди, чрез мултифункционалния волан или през инфотейнмънт системата. Съвсем лесно - точно както го желаете.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип