VW Golf Alltrack: Навигация

В новия Golf Alltrack можете да избирате между предлаганите като опция две навигационни системи. Системата Discover Media е оборудвана с 20,3 см (8 инча) цветен сензорен екран, осем високоговорителя, FM радиоприемник, CD устройство, два слота за SD карти и USB интерфейс, интерфейс за мобилен телефон чрез Bluetooth и безплатни актуализации на софтуера.

И ако това не Ви стига: опционалната навигационна система Discover Pro предлага иновативно управление с жестове. По този начин превключвате само с едно движение на ръката напр. от радиостанция на радиостанция или променяте системните настройки на автомобила, като интензитет на вътрешното осветление. Допълнително има 23,4 см (9,2 инча) голям екран, на който прегледно може да се изобрази 3-D карта. Включени са още осем високоговорителя, FM радиоприемник, DVD устройство, което възпроизвежда музика от MP3 , AAC и WMA формат, два слота за SD карти и USB интерфейс, както и интерфейс за мобилен телефон през Bluetooth.

 

Тук ще откриете файлове за изтегляне и актуализации за радио и навигационните системи на Volkswagen

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип