Солиден отвън, комфортен отвътре.

Добре дошли у дома: висококачественият интериорен дизайн на Golf Alltrack веднага ще грабне Вашето внимание. Декоративните бленди върху таблото и средната конзола във варианта "Polar Night Black" и декоративните ленти в ексклузивен дизайн "New Brushed dark metal" във вратите и над жабката излъчват лукс.

Меката страна на Golf Alltrack се подчертава от висококачествената тапицерия на седалките в дизайн "Summits", изработена от внасящи уют, но същевременно здрави, материали. Страниците на седалките в опционалния вариант ArtVelours, които се предлагат в комбинация с опционалните спортни седалки, впечатляват с визия от велур. Опционалният черен таван, централният подлакътник отпред, педалите в алуминиева оптика и амбиентното осветление облагородяват допълнително атмосферата в интериора и създават перфектен контраст с природната околност край автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип