Вижте точно информацията, която искате да видите.

Чрез серийно оборудвания Active Info Display в R-дизайн можете да се насладите на преимуществата на комбиниран уред с TFT цветен дисплей с висока резолюция и диагонал 31 см (12,3 цола). R логото в реда за статуса подчертава спортния дизайн.

Чрез различните информационни профили може да се наблегне на данните, които да бъдат изобразявани допълнително на комбинирания уред освен класическата информация на оборотомера, скоростомера до 320 км/ч и километража. 

Тези профили могат бързо и лесно да бъдат сменяни от опционалния мултифункционален волан: според необходимостта можете например да видите детайлни данни за пътуването или визуално да изобразите работата на асистиращите системи. При това може да бъде още по-добре оползотворена индикационната площ, като включите визуализирането на допълнителни данни между двата кръга.

При инфотейнмънт системата "Discover Media" може сами да решите дали да виждате навигационната карта на Active Info Display или класически върху екрана на уреда. Чрез "Discover Pro" и двата варианта на изображение са на Ваше разположение.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf R Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип