Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf R Variant.

Повече място за спорт. Golf R Variant.

Golf R Variant е по-мощен от всякога и показва колко бързо се развива техниката: с 221 кВт (300 к.с.) и 400 Nm въртящ момент, той съчетава взискателен дизайн с осезаема мощност.

Performance.

От състезателната писта директно на пътя: благодарение на постоянното задвижване на четирите колела 4MOTION, както и мощния TSI двигател с Turbocharger технология и директно впръскване на горивото, осигуряват впечатляващо изживяване при шофиране. Освен това, чрез 7-степенната трансмисия с два съединителя DSG ускорявате ефикасно и без загуба на тяга.

Двигател Предава уверено своята мощ към пътя. Golf R Variant.

С мощните 221 кВт (300 к.с.), по-големия въртящ момент и впечатляващите стойности на ускорение, новият Golf R Variant показва на какво е способен.

4MOTION Не губете сцепление с пътя.

Дори върху мокра и неравна настилка желаете да се придвижвате с добро сцепление? Благодарение на предлаганото като опция задвижване на четирите колела 4MOTION това е възможно почти навсякъде.

Адаптивно регулиране на окачването DCC Вашето окачване, така както го искате.

Настройте окачването така, както пожелаете. Комфортно или динамично – с различните възможности за настройка на предлаганото като опция адаптивно регулиране на окачването DCC може да напаснете характеристиките на ходовата част спрямо стила си на шофиране и пътните условия.

Sport HMI Дръжте показателите за мощност под око.

Каква мощност предлага двигателят? Какво е налягането на турбокомпресора? Сега вече имате поглед върху техниката на автомобила. Sport Human Machine Interface (HMI) Ви информира за моментните показатели на Вашия Golf R.

Launch Control Оптимизиран за къси, дълги и състезателни отсечки.

Той се чувства у дома на пътя: тук Golf R Variant е напълно и изцяло в свои води. Но все пак на състезателното трасе се чувства най-добре.

Пакет Performance Още по-отличителен, още по-безкомпромисен, още по-убедителен.

Чрез предлаганите като опция Performance функции на Volkswagen R може да изстискате още повече от Вашия Golf R Variant.

Варианти на оборудване

Оборудване & дизайн.

Висококачественото оборудване в оптика, позната от моторните спортове, и изчистения стил на дизайна с R-специфичните екстри характеризират Вашия Golf R Variant. При много от детайлите се предлагат за избор различни изпълнения.

Екстериор

Просторен и динамичен. Силна комбинация.

Golf R Variant показва още на пръв поглед каква динамика и сила се крият в него. Фаровете, които осигуряват осветяване в завоите, както и спортните брони придават на автомобила характерно и могъщо излъчване.

Научете повече

Вътрешно пространство

Повече пространство за мощност.

Дизайнът на интериора продължава идеята, заложена от външността на автомобила: чрез Top спортни седалки, ефектни детайли от кожа и R-емблеми, всяко пътуване в Golf R Variant се превръща в специално изживяване.

Научете повече

Алуминиеви джанти

Всеки оборот е пълен с динамика.

Колелата от лека сплав на Вашия Golf R ще Ви очароват със своята динамична визия, както когато автомобилът е в движение, така и когато е в покой. Те подчертават спортния дух на автомобила.

Научете повече

Асистиращи системи.

Интелигентните асистиращи системи за водача повишават комфорта при шофиране и помагат да се справите с критични ситуации или дори да ги предотвратят.

Асистиращи системи

ACC и Front Assist

Назад към прегледа

Останете спокойни при натоварен трафик.

Чрез серийното автоматично регулиране на дистанцията ACC сте по-спокойни на път. Системата за наблюдение на зоната около автомобила „Front Assist“ разполага с функцията за аварийно спиране в градски условия и разпознаването на пешеходци.

Асистент за задръствания и „Emergency Assist“

Назад към прегледа

За да продължите напред, дори когато движението е почти спряло.

Опционалният асистент за задръствания Ви подкрепя в изнервящия Stop-and-go трафик, като по този начин помага да се избегнат типичните произшествия при задръствания. Опционалният „Emergency Assist“ може да разпознае когато водачът не е в състояние да продължи да шофира и да поеме частично управлението на автомобила.

Сензор Blind Spot

Назад към прегледа

Така Вашият Golf R помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

Опционалният сензор „Blind Spot“ с асистент за излизане от паркомясто Ви предупреждава по време на движение, в рамките на възможностите на системата, за автомобили в мъртвата точка. При излизане назад от паркомясто той наблюдава периметъра отзад и встрани от Вашия автомобил.

Инфотейнмънт.

Инфотейнмънт системата в Golf R Variant отговаря на високи изисквания – освен всичко друго е оборудвана серийно със сензорен дисплей, а като опция се предлага управление с жестове.

Функции на инфотейнмънт

Навигация

Назад към прегледа

Пристигайте до целта си винаги в добро настроение.

Навигационните системи Ви предлагат широка гама от иновативни функции и почти не оставят неизпълнени желания. Така ще се забавлявате първокласно и ще спазвате добре посоката.

Active Info Display

Назад към прегледа

Вижте точно информацията, която искате да видите.

Скоростомерът остана в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли индикатори с екран с висока резолюция. Иновативният комбиниран уред ще Ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Мобилна телефония

Назад към прегледа

Работата на път вече е по-удобна.

С предлагания като опция телефонен софтуер „Premium“ Вие може да телефонирате удобно и при отлично качество на звука, както и бързо и безпроблемно да продължавате разговори, започнати извън автомобила през устройството свободни ръце.

Car-Net

Назад към прегледа

Бъдете в крак с времето по време на път.

Чрез Car-Net „Guide & Inform“ ще откриете интересни места в околността около Вас, близки паркоместа или следващата бензиностанция. Освен това се снабдете с актуална трафик информация с опционални предложения за обход на задръствания или с новини от интернет.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип