За да се предвижвате напред, дори когато движението е почти спряло.

Опционалният асистент за задръстване използва доказани функции като автоматичното регулиране на дистанцията ACC и асистента за спазване на лентата за движение "Lane Assist", за да осъществи удобно полуавтоматично шофиране в условията на задръстване. Така Вашият Golf R Variant следва автомобила отпред и управлява газ и спирачка в рамките на възможностите на системата автоматично. При това автомобилът се задържа в лентата.

Опционалният "Emergency Assist" се намесва автоматично, когато не може да установи активност на шофьора и въпреки предупреждението няма реакция. Тогава системата опитва чрез тласъци на спирачките, предупредителни сигнали, аварийни светлини и контролирани последователни завъртания на волана в противоположни посоки, оставайки в собствената лента за движение да предизвика реакция във водача, както и да предупреди спътниците и другите участници в движението. Ако водачът не поеме управлението на автомобила, същият се привежда в покой с контролирана интервенция.Това позволява предотвратяване на инциденти в рамките на системните възможности.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf R Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип