VW Golf R:

Dynamic Light Assist

 

Били ли сте заслепявани от дългите светлини на идващ насреща автомобил? За кратко виждате ограничено, тъй като очите са подложени на екстремна смяна между светло и тъмно. Чрез предлаганото като опция динамично регулиране на дългите светлини "Dynamic Light Assist" не е необходимо постоянно да превключвате между къси и дълги светлини. При пълна тъмнина и скорост над 60 км/ч дългите светлини не само се включват автоматично, но при насрещно движение частично се затъмняват частично в рамките на възможностите на системата. По този начин може постоянно да се движите на дълги светлини и да имате винаги възможно най-доброто осветяване на пътното платно.

Това е възможно благодарение на камера в зоната на вътрешното огледало. Тя може да разпознае движещи се отпред и идващи насреща автомобили и да предаде информацията на системата. След това светлинният лъч се затъмнява чрез маскиране на съответното място във фара.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf R Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип