Работата на път вече е по-удобна.

Предлаганият като опция телефонен интерфейс "Business", освен системата Свободни ръце, предлага и още индуктивна връзка с външната антена, както и практична USB букса за пренос на данни и зареждане в средната конзола. Така можете практично да свържете Вашия смартфон, без да е необходима допълнителна стойка. 

Друга интересна част е наличния в автомобила собствен телефонен модул с GSM/UMTS антена за излъчване и прием. Решете сами дали да сдвоите Вашия мобилен телефон със системата или да използвате собствена SIM карта. И при двата варианта може да се насладите на добро качество на приемния сигнал, тъй като телефонният модул е свързан с външната антена.

В допълнение имате възможност да пренесете започнати извън автомобила разговори на системата Свободни ръце посредством Bluetooth. Предпоставка за това е Вашият смартфон да притежава Bluetooth® и "remote SIM Access Profile" (rSAP). Управлението се осъществява чрез гласови команди, през мултифункционалния волан или през инфотейнмънт системата. 

Изключително удобно: предлаганият като опция телефонен интерфейс "Comfort" притежава не само система Свободни ръце, но и функция за индуктивно зареждане. А благодарение на индуктивната връзка със външната антена и USB порта за пренос на данни и зареждане в средния подлакътник, провеждането на телефонни разговори във Вашия Golf R Variant е особено приятно. Голямото предимство на това решение: в съчетание с интегрирания в тавана на купето висококачествен микрофон и връзката с високоговорителите на озвучителната уредба, Вие получавате безупречно качество на звука по време на разговор. Допълнителна стойка за телефон не Ви е необходима. Наистина впечатляващо - и много практично.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf R Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип