Възползвайте се от по-висока теглителна сила при по-нисък разход.

Двигатели

Двигателите TDI са дизелови двигатели с турбокомпресорно пълнене и директно впръскване с технология Common Rail. Те се характеризират с икономичност, голяма теглителна сила и много голяма мощност. Освен това са изключително безшумни при работа и благодарение на високия въртящ момент предлагат възможност за спортно шофиране.

Мощен TDI двигател се крие под предния капак на Golf GTD Variant, който осигурява впечатляващата мощност от 135 кВт (184 к.с.) - допълнително подчертана от въртящ момент от 380 Нм.

Бензиновите двигатели TSI убеждават с мощност и икономичност. Дори при ниски обороти може да се възползвате от максималния въртящ момент. Благодарение на комбинацията от малък обем на двигателя, турбокомпресорно пълнене и директно впръскване, агрегатите осигуряват много равномерно разгръщане на силата. За целта се използва Downsizing техниката: при нея двигателите създават голяма мощност, въпреки сравнително малкия си обем.

Двигателят TGI е създаден за работа както с изгодния природен газ, така и с бензин. Ако и двата резервоара са пълни, можете да изминете впечатляващия общ пробег от до 1 300 км. За да се запази големината на багажника, резервоарът за природен газ е монтиран по компактен начин под пода на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Осигурява пространство. Golf Variant (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип