Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Осигурява пространство. Golf Variant (2017)

Открий новия Golf Variant

Новият Golf Variant е гъвкав и динамичен! Отвън с изцяло визия на Variant, а отвътре с цялата дигитална свобода на Golf.

Осигурява пространство. Моделът Golf Variant.

Каквото и да сте запланували, той е готов за всичко и е гъвкав като Вас. Golf Variant Ви предлага голямо пространство, динамичен дизайн, спортно настроени двигатели и множество асистиращи системи за водача.

Варианти на оборудване

Оборудване & дизайн.

Висококачественото оборудване и изчистеният дизайн характеризират всеки Volkswagen. Множеството възможности за персонализиране Ви дават допълнително шанса да създадете Вашия съвсем индивидуален Golf. Ще се смаете колко богат избор имате на разположение.

Екстериор

Екстериор
Този дизайн доставя удоволствие. Особено когато Вие лично го демонстрирате.

Това, че Golf Variant е не само полезен автомобил за ежедневието, можете да разпознаете веднага по израза на неговите динамични, елегантни форми и многобройните висококачествени детайли. Той е създаден за стилно представяне и затова е толкова самоуверен.

Научете повече

Вътрешно пространство

Интериор
Усетете повече пространство за Вашия комфорт.

Пространството среща комфорта, среща качеството, среща новите технологии. Всичко това Ви се предлага във вътрешността на Golf. С една единствена цел - да направи всяко Ваше пътуване по-спокойно.

Научете повече

Светлини

Светлини
Чрез LED техниката Вашият Golf Variant получава още повече блясък.

Не изпускайте целта си от поглед - Golf Variant Ви очаква със съвременна техника за фаровете и допълнителни характеристики.

Научете повече

 

Колела

Колела
Имате добри възможности: гамата колела за Golf Variant.

С коя комбинация на джанти с гуми7 Вашият Golf Variant изглежда най-добре, е въпрос на вкус. Във всеки случай алуминиевите джанти подчертават спортната природа на Golf Variant.

Научете повече

Опционалното оборудване Golf Variant R-Line.

Направете спортното представяне на Вашия Golf Variant перфектно: чрез оборудването R-Line ще осигурите още повече пространство за самоуверено представяне.

Пакет R-Line
Екстериорен пакет R-Line
Спортен пакет R-Line
Пакет R-Line
Екстериорен пакет R-Line
Спортен пакет R-Line

Пакет R-Line
Повече динамика за Вашия Golf Variant. Чрез опционалния пакет R-Line.

Цялостен впечатляващ дизайн: пакетът R-Line, с многобройните акценти отвън и висококачествените материали отвътре, дефинира спортното излъчване.

Екстериорен пакет R-Line
Вашият Golf Variant е истински спортен професионалист. Опционалният спортен пакет R-Line.

Екстериорният пакет R-Line с изразителната предна броня, спортния дифузьор, блестящо черните въздухозаборници и уширенията на праговете придават на Golf Variant характерния спортен облик.

Спортен пакет R-Line
Насладете се на усещането за динамично движение. Чрез опционалния спортен пакет R-Line.

Акцентите на спортния пакет R-Line предлагат на Вашия Golf Variant още повече пространство за спортна изява.

Акцентите на Golf Rabbit от различни перспективи.

Инфотейнмънт.

Независимо дали трябва да се обадите по телефона, имате нужда от актуална пътнотранспортна информация, от навигационна система, която да Ви отведе до крайната цел или просто да послушате собствената си музика, Вашият Golf Ви предлага разнообразие от възможности за използване на съвременните технологии по удобен и лесен начин.

Радио и навигация

Радио и навигация
Така винаги ще бъдете в добро настроение, когато сте на път.

Във Вашия Golf Variant Вие определяте музиката. Можете да избирате между два типа радио с подходящи високоговорители, лесна за управление техника и много възможности за свързване. Или може да изберете една от двете навигационни системи, които също удовлетворяват всичките Ви желания. 

Научете повече

DYNAUDIO Excite

DYNAUDIO Excite

Можете ли да си представите музиката в колата да звучи по-добре от Вашата Hi-Fi уредба? Предлаганата като опция озвучителна система "DYNAUDIO Excite"е съгласувана с пространствената акустика на автомобила и Ви осигурява звук, който не сте и очаквали - дори да сте свикнали на висок клас звук.

Научете повече

Мобилна телефония

Мобилна телефония
Улеснява Вашата комуникация.

Изкажете се докрай. Но, моля, дръжте и двете си ръце на волана. За целта новият Golf Variant Ви предлага опционално два удобни телефонни интерфейса. 

Научете повече

 

Car-Net "Guide & Inform"

Car-Net „Guide & Inform“
Бъдете в крак с времето по време на път.

Чрез Car-Net "Guide & Inform" откривате интересни места в околността около Вас, близки паркоместа или следващата бензиностанция. Освен това получавате актуална трафик информация с опционални предложения за обход на задръствания или новини от интернет.

Научете повече

Car-Net "App Connect"

Car-Net „App Connect“
Пълна свързаност.

App-Connect - това са три иновативни технологии, с които пренасяте смартфон приложения на сензорния екран на Вашата инфотейнмънт система: MirrorLink™, Android Auto™ на Google и Apple CarPlay™.

Научете повече

Асистиращи системи

Интелигентните асистиращи системи за водача във Вашия Golf допринасят за комфорта и могат да Ви помогнат да се справите много добре и дори да избегнете критичните ситуации на пътя. Независимо че забелязвате тези технологии изключително рядко, добре е да знаете, че разполагате с тях.

Асистиращи системи

„Front Assist“ и ACC

Назад към прегледа

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Чрез опционалното автоматично регулиране на дистанцията ACC сте по-спокойни на път. Системата за наблюдение на зоната пред автомобила „Front Assist“, която Ви очаква с функция за аварийно спиране в градска среда и функция за разпознаване на пешеходци, от Comfortline нагоре е серийно оборудване.

Асистент за задръствания и „Emergency Assist“

Назад към прегледа

За извънредни ситуации.

Опционалният „Emergency Assist“ може да разпознае когато водачът не е в състояние да продължи да шофира и да поеме частично управлението на автомобила.

Trailer Assist

Назад към прегледа

Маневрирането с ремарке сега е по-приятно.

Вместо да си късате нервите, може да си улесните живота. Вашият Golf Variant може да поеме вместо Вас управлението, когато трябва да паркирате или маневрирате с ремарке. Опционалният „Trailer Assist“ отнема много от Вашата работа.

Сензор „Blind Spot“

Назад към прегледа

Така Вашият Golf помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

Опционалният сензор „Blind Spot“ с асистент за излизане от паркомясто Ви предупреждава по време на движение, в рамките на възможностите на системата, за автомобили в мъртвата точка. При излизане назад от паркомясто той наблюдава задните и странични зони на Вашия автомобил.

Комфорт.

Настанете се удобно във Вашия Golf Variant. Неговото обширно базово оборудване, безпроблемната употреба и многото комфортни екстри допринасят за това, да се наслаждавате безгрижно на всеки ден с него.

Багажник
Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане
Кожено оборудване
Active Info Display
Багажник
Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане
Кожено оборудване
Active Info Display

Багажно отделение
Сместете и по-големи предмети без усилие.

Багажното отделение на Вашия Golf Variant е не само голямо, но е и практично организирано. Снишеният товарен под, халките за обезопасяване и сгъващите се облегалки на задната седалка са само някои от примерите за практичното серийно оборудване.

Панорамен стъклен покрив с функция за плъзгане и отваряне
Тази гледка очарова всички Ваши спътници.

Мечтаете ли за повече светлина, свеж въздух и добро настроение по време на пътуване? Тогава изберете панорамен стъклен покрив с функция за плъзгане и отваряне. Той е толкова обширен, че и Вашите спътници на задната седалка ще се смаят.

Кожено оборудване
Заложете на непреходна елегантност.

Насладете се при всяко пътуване на несравнимото усещане за ексклузивна атмосфера. Опционално се предлага за Вашия Golf Variant изискано оборудване от кожа и ArtVelours, което освен всичко останало съдържа отопление на седалките и приятен на допир мултифункционален кожен волан.

Active Info Display
Вижте точно информацията, която искате да видите.

Скоростомерът остана в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли индикатори с екран с висока резолюция. Иновативният комбиниран уред ще Ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Технология.

Съвременната техника на двигателя във Вашия Golf се характеризира с икономичност, тяга и мощност. Правилната комбинация, ако пътувате с удоволствие и често, но желаете да контролирате разхода си.

Възползвайте се от по-висока теглителна сила при по-нисък разход.

Двигатели

Бензиновите двигатели TSI и дизеловите TDI са настроени за постигане на висока мощност при нисък разход на гориво и ще Ви очароват.

Научете повече

Просто изключете и пестете гориво.

Активна система за цилиндрите

Когато имате нужда от по-малко мощност почти няма да забележите,  че двигателят работи само с два цилиндъра. Това е възможно благодарение на технологията за изключване на цилиндри. Така значително намалявате разхода на гориво.   

Научете повече

Не губете сцепление с пътя.

4MOTION

Дори върху мокра и неравна настилка желаете да се придвижвате с добро сцепление? Благодарение на предлаганото като опция постоянно задвижване на четирите колела 4MOTION това е възможно почти навсякъде. 

Научете повече

Golf Variant се напасва на Вашия стил на шофиране.

Избор на профил на шофиране

Предпочитате да шофирате икономично или спортно? Или за Вас е важен комфортът ? Чрез опционалния избор на профил на шофиране адаптирате свойствата на автомобила при движение към Вашия стил на шофиране или към ситуацията на пътя или на трафика.

Научете повече

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип