Перфектен звук по всяко време.

DYNAUDIO Excite

Ако желаете да се наслаждавате на Вашата музика с всички фини нюанси, прецизни басови и кристално чисти високи тонове, трябва да се заслушате в озвучителната система DYNAUDIO Excite на датския Hi-Fi специалист Dynaudio. Осем адаптирани към интериора високоговорителя и една басова тон колона (Subwoofer), както и 10-канален дигитален усилвател с обща мощност 400 вата възпроизвеждат за Вас подходящия саундтрак за всяко пътуване. 

Благодарение на Digital Signal Processing (DSP), който съблюдава излъчването на всеки отделен високоговорител в зависимост от неговото местоположение, ще възприемете звука така, сякаш седите да идеалната позиция за слушане. Абсолютно без значение дали предпочитате да слушате музика силно или тихо, или предпочитате рок, електронна или класическа музика: в края на пътуването ще слезете от автомобила по-спокойни.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Осигурява пространство. Golf Variant (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип