Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Добре дошли в бъдещето

С ID.3 започва една нова, динамична ера в света на електрическата мобилност. Наелектризиращото представяне при шофиране се среща с авангардния дизайн и отличен за всекидневна употреба пробег. За хора, които търсят промяна. Бъдещето вече е тук. Заповядайте на борда.

Мощност и пробег

Пробег, подходящ за ежедневна употреба, бързо зареждане и предимно използвани в производството рециклируеми компоненти - с различните варианти на батерията на ID.3 можете уверено да навлезете в света на електромобилността.

e-Технология

Дизайн

Системата ID.Light комуникира визуално с Вас и в съчетание с предлаганата като опция навигационна система Ви отвеждат по-лесно до зададената цел. Посредством премигваща светлина тя Ви насочва към лентата, в която трябва да се престроите. Когато излезете от Вашия ID.3, системата ID.Light Ви изпраща със специален сигнал с помощта на светлините.

Дизайн

IQ.DRIVE - нашите асистиращи системи

Вашият ID. се предлага стандартно със системата за аварийно спиране "Front Assist". Също така е включена и системата за предупреждение за опасности "Car2X". В зависимост от опционалните варианти вашият ID. може да бъде оборудван и с допълнителни асистиращи системи, като например "Travel Assist".

e-технология

Батерия и пробег

Висока мощност. Бързо зареждане.

Да пристигнете сутрин комфортно в офиса, преди това бързо да закарате децата до училище и вечер да се върнете обратно - по принцип без проблем с едно зареждане на акумулаторната батерия. За избор се предлагат 45 кВт, 58 кВт или 77 кВт. Нещо повече, всички ID. модели са с гаранция на батерията за осем години или 160 000 км.

 

Ускорение

Новото усещане за скорост

Мислите, че светофарите са нещо изнервящо? Не и в ID.3! Занапред ще Ви бъде истинско удоволствие да потегляте от светофарите и да се ускорявате напред. Без превключване, без забавяне. Просто се ускорявате динамично и се възползвате от целия въртящ момент още при старт от място. Почувствайте електрическата мобилност на бъдещето по напълно нов начин, притиснати в седалките от мощното ускорение. Серийният модел се предлага в три варианта: с 45 кВт4 капацитет на акумулаторната батерия до 77 кВт4.

We Charge

Volkswagen лесно зареждане

We Charge намира станции за зареждане близо до вас, помага ви да планирате маршрута си и ви позволява да зареждате с карта за зареждане в над 200 000 обществени точки за зареждане в цяла Европа. Между другото, това включва и точките за бързо зареждане на IONITY на най-важните магистрали, които можете лесно да използвате с We Charge. Включен е пълен контрол на разходите.

Тук може да научите повече за We Charge

ID. Зарядно устройство

Предимството на електрическите превозни средства: човек може да зарежда почти навсякъде - у дома с домакински ток, на предлагания като опция Wallbox, на паркинги със зарядни станции, при много от представителите на Volkswagen и други автомобилни представителства, както и на много бензиностанции - и възможностите се множат всеки ден. Това носи една нова гъвкавост на зареждането. Повече информация за зареждането ще откриете тук

Дизайн

Екстериор

По-малко автомобил. Повече ID.

Придават футуристично излъчване на ID.3: предлаганите като опция предни фарове с LED Matrix система, новото лого на Volkswagen и допълнителна светлинна ивица, обграждаща логото. Колкото футуристично започва дизайнът отпред, толкова авангардно завършва отзад  - пълна хармония на формите.

Интериор

Е? Харесва ли Ви?

Съвършено новата визия продължава плавно и в интериора на автомобила. Футуристичен, комфортен и едновременно с това прегледен. Автомобилът Ви изкушава с подканящи седалки, много място за краката, липса на централен тунел и голям сензорен дисплей; наред с това той разполага с ID.Light и амбиентно осветление, което можете да настройвате индивидуално.

Колела

За да изглежда добре за Вас

Каква комбинация от джанти и гуми ще изглежда най-добре за Вашия ID.3 е въпрос на вкус. Нашето предложение са опционалните 20-инчови алуминиеви джанти "Sanya".*

*Нашите автомобили са оборудвани стандартно с летни гуми.

Създайте си сами представа за ID.3

Неговите 5 звезди Ви носят сигурност.

Вашата безопасност на пътя е важна грижа за Volkswagen. Това е отразено в 5-звездния рейтинг на ID.3 в тестовете на Euro NCAP. При тези тестове новите автомобили се проверяват за тяхната безопасност. Те се основават на четири важни области: Защита на възрастни пътници, защита на деца, защита на уязвими участници в движението и системи за подпомагане на шофирането. Със своите 5 звезди, а следователно и с най-високата оценка*, ID.3 е един от най-безопасните автомобили в своя клас.
* Източник: Euro NCAP, 2020. Повече информация на http://www.euroncap.com

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип