Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Класическият дизайн никога не е бил толкова иновативен.

Какво всъщност означава да си възрастен? Да се вслушваш по-често в разума, вместо в сърцето си? Да действаш по-разумно, а не спонтанно? Да имаш план за всичко, вместо да опитваш нови неща? Може би е така. Но може би това е и златната среда.

Важното е да знаете какво искате. Автомобил, който е едновременно модерен и класически и следователно не се нуждае от тенденции. Автомобил за всекиго, който е готов за него. Позволете ни да ви представим: Volkswagen Jetta.

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете втория си пилот.

Във Вашия VW Jetta, Вие сами определяте, какво да работи. За това фабрично за Вас предлагаме два вида радио, от които може да избирате - с 8 високоговорителя, лесна за управление система и много възможности за свързване. Или може да изберете опционалната ни навигационна система, която не оставя нищо за предпочитане по отношение на мултимедията. Насладете се на нея, когато съпроводът зависи изцяло от Вас.

Car-Net "Ръководство и информация"

Не пътувайте повече без интернет.

В много етапи от живота интернетът може да бъде полезен - едно които е в колата. Например, дръжте под око трафика с помощта на актуални интернет данни. Това ви позволява да планирате или да промените маршрута си предвидливо. Но опционалните онлайн услуги Car-Net предлагат още повече.

Свързаност с приложенията Car-Net

Вашият Volkswagen се превръща в смартфон на колела.

Смартфонът Ви в много случаи улеснява Вашето ежедневие. С опционалната Car-Net функция той може да Ви бъде полезен и по време на шофиране. За да не се разсейвате, можете да работите със съвместими приложения удобно чрез сензорния екран на Вашата информационно-развлекателна (Infotainment) система.

Открийте акцентите на Jetta от всички страни.

Системи за асистиране при шофиране

По този начин Вашия CC Ви помага да се престроявате и паркирате.

Сензор "Blind spot" с асистент за паркиране

Опционалният "Blind spot" сензор или сензор за мъртвата точка Ви предупреждава за превозни средства в мъртвата зона, докато шофирате в рамките на ограниченията на системата. Асистентът за паркиране следи страничните зони на Вашия автомобил при излизане на заден ход от паркомясто.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип