Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat (2019)

Passat Variant

Passat във версия на хечбек не може да бъде вече поръчван. Негов наследник е комби версията Passat Variant. Оставете се да бъдете впечатлени от неговото мощно ефективно задвижване, модерни технологии и комфортно оборудване.

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт.

И Вие ли сте от онези изключително заети хора, които пътуват често в командировки или лично трябва да управляват семейното ежедневие? Тогава за Вас е важно да имате до себе си надежден автомобил. Новият Passat е и много повече от това: защото неговата работа е да улесни Вашата работа. Благодарение на интуитивно управляваните функции всяко пътуване се превръща в преживяване с комфорт на високо ниво.  

Екстериор Елегантност и динамика – до съвършенство.

Сполучлива комбинация от спортен характер и хармонични линии: динамичният дизайн със светлинни контури придава на новия Passat независимо и самоуверено излъчване.

Вътрешно пространство Концепция за вътрешното пространство на ново ниво.

Вътрешното оборудване предлага не само комфорт на високо ниво, но и приятно усещане за простор. Към акцентите спадат висококачествените седалки и декорации.

Амбиентно осветление Поставете индивидуални светлинни акценти.

Опционалното амбиентно осветление с регулируем интензитет осигурява внушително и уникално усещане за простор.

Варианти на оборудване

Комфорт

Passat впечатлява по разнообразни начини с удобни функции, които и на къси, и на дълги разстояния допринасят за Вашия комфорт.

Digital Cockpit

С висока резолюция и интерактивен.

Аналоговия кокпит остана в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Иновативният Digital Cockpit ще Ви даде много повече от информация за скоростта и нивото на горивото в резервоара.

Научете повече

Easy Open. С едно помръдване на крака отваряте багажника.

Представете си, че релаксацията Ви започва преди потеглянето. С опционалната функция "Easy Open" можете да отворите електрическия капак на багажника само с леко движение.

Научете повече

IQ.DRIVE

При Volkswagen наименованието IQ.DRIVE обединява всички интелигентни асистиращи системи за водача. Тези, които вече съществуват и разработваме за утрешния ден, както и онези, които са все още в развойна дейнсот. IQ.DRIVE е и синоним на иновативни идеи с ясна цел – Вашият комфорт и безопасност.

IQ.DRIVE екстри

Travel Assist

Назад към прегледа

Наслаждавайте се на комфорт с натискане на бутона.

Представете си, че част от шофирането се поема от асистиращите системи на Вашия Passat. За Вас това означава, че още днес ще пътувате по-удобно и спокойно с асистента при шофиране „Travel Assist“.

Паркиране

Назад към прегледа

Паркирането никога не е било по-лесно.

Да паркирате сами вече е история. С помощта при паркиране в серия Business, както и предлагания по желание асистент за паркиране „Park Assist“ си спестявате много усилия при паркиране и маневриране1, като по всяко време запазвате контрола над Вашия автомобил.

Електромеханичен усилвател на спирачната сила

Назад към прегледа

Оптимизиран за къси спирачни пътища.

Със серийния електромеханичен усилвател на спирачната сила и в комбинация със системата за наблюдение на зоната около автомобила „Front Assist“ с разпознаване на пешеходци спирачният път на Вашия Passat може да се съкрати.1 Така може например да се намали рискът от злополуки с пешеходци.

Front Assist

Назад към прегледа

Разпознава опасностите, преди да възникнат.

Системата може да разпознае пешеходци на пътя и своевременно да Ви предупреди. Ако не реагирате, тя може автоматично да спре и така, в идеалния случай и в рамките на ограниченията си, да предотврати злополуки с пешеходци.

Проактивна система за защита на пътниците

Назад към прегледа

Така сте защитени от всички страни.

Проактивната система за защита на пътниците Ви предпазва в рамките на ограниченията на системата в критични ситуации, като например непосредствена опасност от сблъсък.

Начало на видеото

Световна премиера Passat 2019

Инфотейнмънт

Във Вашия нов Passat Вие и спътниците Ви можете да разчитате на чудесни забавления и връзка. Наслаждавайте се на изключителен звук, интуитивна навигация и комфорта на гласов асистент, който слуша командите Ви.

Пълен достъп до стрийминг услуги.

Mултимедия стрийминг

Когато пътувате с Вашия Passat, не бива да се лишавате от любимите си услуги: чрез инфотейнмънт системата имате на разположение избрани стрийминг услуги, като напр. Apple Music.

Научете повече

Чака Вашата команда с гласово управление.

Говорете с гласовото управление, без при това да трябва да отделяте поглед от пътя. Дали избирате любима музика чрез гласовото управление или планирате маршрута си - гласовото управление е винаги на Ваше разположение.

Научете повече

Радио „Composition“. Забавлявайте се добре.

Във Вашия Passat Вие сте програмен директор: със серийното радио "Composition" скуката няма шанс.

Научете повече

Така винаги ще бъдете в добро настроение, когато сте на път.

Навигация.

Предлаганата по желание навигационна система "Discover Pro" Ви помага да пристигнете успешно до целта. Тя впечатлява с многостранната си инфотейнмънт система и специални акценти за комфорт, като стрийминг & интернет пакет или We Connect Plus2.

Научете повече

Свържете се със света.

В Passat сте онлайн. Това е отдавна неразривна част от ежедневието Ви- винаги и навсякъде, с приятели, семейство и бизнес партньори. Интегрирана eSIM карта Ви дава възможност за директен достъп до мобилните онлайн услуги и обслужване на We Connect. Изцяло и серийно. Следователно и пътувайки, останете максимално информирани и се забавлявайте добре.

We Connect Plus

We Connect Plus. Свързаност на ново ниво.

Истинска вселена от цифрови услуги и обслужване от Volkswagen издига свързаността на съвсем ново ниво. We Connect Plus Ви предлага допълнителни смарт функции - от интелигентна навигация с информация в реално време, през мултимедия стрийминг и уеб радио, до използване на Вашия смартфон като дистанционно управление за практични функции в автомобила - за още повече удобство и забавления.

Мобилен ключ

Мобилен ключ. Споделете Вашия Passat с други.

Практично и интелигентно. Oтворете и стартирайте Вашия Passat удобно и бързо използвайки само Вашия смартфон като ключ. Можете да изпращате мобилни ключове също на приятели и членове на семейството, за да им дадете възможност за лесно използване на Вашия автомобил. Тази функция се предлага като допълнително оборудване.

Научете повече

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип