Висока резолюция и интерактивност.

Digital Cockpit.

Опционалният Digital Cockpit Ви показва важна информация особено прегледно на дисплей с висока резолюция. В допълнение към по-високата плътност на пикселите, по-интензивните цветове и яркост, както и по-високия контраст, той предлага възможност за избор на различен графичен интерфейс. Освен класическо съдържание като оборотомер, тахометър и километраж, можете да поискате показване на допълнителни данни на комбиинструмента.

Чрез мултифункционалния волан и екрана на инфотейнмънт системата Вие избирате какво искате да видите: изцяло според нуждите можете например да извикате подробни данни за пътуването, навигационна карта на целия дисплей или визуализация за работата на асистиращите системи за водача. Можете да поискате да се покаже информация за заглавието на изпълняваната в момента песен от Вашия MP3 плейър или за контакта, с който провеждате телефонен разговор. Или да изберете комбинация от навигационна карта и мултимедия например.

..Чрез инфотейнмънт системата можете да конфигурирате и запаметите до три графични интерфейса, които да избирате само с натискане на бутон на мултифункционалния волан. Освен това на разположение е и класическият профил. Тук, както обикновено, се показва мултифункционалният централен дисплей между скоростта и оборотите.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat (2019)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип