Готови ли сте за личен концерт по желание?

Radio „Composition“.

Забавлявайте се добре, докато пътувате. С интуитивно управляемото радио "Composition" сте първокласно оборудвани.

Чувствителният на допир цветен TFT дисплей със сензорен екран е с размер 16,5 см (6,5 инча) и допринася за особено удобното управление. С до осем високоговорителя отпред и отзад можете да се отпуснете с любимата си музика, независимо дали по FM радиостанция или в MP3 или WMA формат. Налични са също извод за USB Type-C и Bluetooth връзка за мобилни телефони Радиото Ви трябва да се свързва онлайн? We Connect1 го прави възможно. Освен това опционално можете посредством App-Connect да използвате приложенията на смартфона върху сензорния екран.

За използване на услугите We Connect клиентът трябва да разполага с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезе в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да има сключен онлайн отделен We Connect респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При We Connect Plus клиентът разполага със срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира автомобила си при Volkswagen AG и да използва услугите през цялото време на договорения гратисен период.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat (2019)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип