Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новото Polo

Разбира се, че можете да имате големи очаквания към един малък автомобил. Открийте прогресивния дизайн и интелигентните технологии в новото Polo. 

Вълнението може да успокоява.

Polo не само е пораснал значително, той убеждава и с нов динамичен дизайн. Допълнителната сигурност се предоставя от серийните системи за асистенция, напр. системата за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с вкл. функция за аварийно спиране City и разпознаване на пешеходци.

Пакети Polo Edition

Вкл. R-Line и пакет Комфорт.

Варианти на оборудване

Перфектна грижа. Перфектен вид.

Polo се грижи за Вас. С още повече системи за сигурност от своите предшественици той вижда всичко, което се случва около него. При това най-големият акцент е той самият. Причината се крие в изцяло новия дизайн с дълбока странична линия, динамично зиковане и нови фарове. По всеки маршрут.

Оборудване & дизайн.

Polo: надежден, сигурен и спортен. С ясния език на формите и елегантните линии той открива идеалния баланс между дизайн и функция. Убеждава с комфортни, сигурни и модерни характеристики. Накратко: Polo събужда желание за шофиране.

Екстериор

Екстериор
Покажете самочувствие.

Polo е спортен и удивителен. Предната част изглежда по-динамична с дългия преден капак и по-широка с хоризонталните линии. Спортното излъчване, компактните размери и късите надвеси осигуряват по-голямо удоволствие от пътуването.

Повече информация

Вътрешно пространство

Интериор
Повече пространство за Вашия комфорт

Един от акцентите в товарното отделение на Вашия Polo е амбиентното осветление (серия Highline), седалките с опционална опора за лумбалната част и новите декоративни елементи. Освен това Polo порасна - това означава повече място за главата и краката на водача, пътника до водача и пасажерите.

Повече информация

 

Светлини

Светлини
Готови за толкова много излъчване?

Радвайте се на тази визия: Polo идва със серийни LED дневни светлини и халогенни фарове, които му придават уникално излъчване. По желание можете да украсите още повече спортната визия на Вашия Polo с LED предни фарове и LED задни светлини.

Повече информация

 

Колела

Джанти
За да го харесате: гамата от джанти на Polo.

Въпрос на гледна точка е с какви колела Вашият Polo ще изглежда най-добре. Затова Ви предлагаме атрактивен набор от стоманени и алуминиеви джанти, с което можете да придадете на Polo една изцяло персонална визия.

Повече информация

Опционалното оборудване Polo R-Line.

Подчертайте самоуверения имидж на Вашия Polo. С опционалното оборудване R-­Line външният вид става още по-динамичен, а интериорът придобива спортен акцент.

Пакет R-Line "Exterieur + Interieur"

Подчертайте атлетичния характер на Вашия Polo.

С опционалния пакет R-Line "Exterieur + Interieur" подчертавате спортния вид на Вашия Polo - както отвън, така и отвътре. А акцентите? Всъщност всичко, защото именно множеството детайли на дизайна създават единната цялостна картина.

Повече информация 

R-Line "Exterieur"

Ако обичате да бъдете самоуверени и динамични.

Опционалният пакет R-Line "Exterieur" придава на Polo една още по-спортна нотка. Отпред, отстрани или отзад - неговият темпераментен дизайн ще Ви впечатли.

Повече информация

Акцентите на Polo от различни перспективи.

Инфотейнмънт.

Емоции с висока резолюция. Независимо дали имате нужда от актуална пътнотранспортна информация, от навигационна система, която да Ви отведе до крайната цел или просто да послушате собствената си музика, Вашият Polo Ви предлага разнообразие от възможности за използване на съвременните технологии по удобен и лесен начин.

Радио
Навигация
Car-Net
Радио
Навигация
Car-Net

Радио
Ако искате, можете с нея само да слушате радио.

Обичате да слушате музика на път, но искате и да бъдете отлично информирани и да не се отказвате от първокласния комфорт? Тогава ще бъдете очаровани от серийно оборудваната радиосистема.

Навигация
Използвайте само обиколни маршрути, които си заслужават.

Може да си заслужава да включите навигацията и при маршрути, които познавате наизуст - с Car-Net "Guide & Inform Basic". Тази услуга използва най-актуалните данни от Интернет и на ранен етап може да Ви предупреди за задръстване и да намери обиколни маршрути. Или с помощта на специалното търсене да намерите ново

Car-Net
Винаги във връзка с всичко, което е важно за Вас.

С Вашия смартфон почти винаги сте онлайн. А защо не и с Вашия автомобил? Car-Net довежда Polo на магистралата от данни - а за Вас носи много ползи. Скоро вече няма да искате да се лишите от тези разнообразни информационни услуги.

Асистиращи системи.

Интелигентните системи за асистенция на водача във Вашия Polo допринасят за комфорта и могат да Ви помогнат да се справите много добре и дори да избегнете критичните ситуации на пътя. Може невинаги да забелязвате действието на тези технологии, но е добре да знаете, че те са до Вас.

Асистиращи системи

Безопасност

Назад към прегледа

Сигурността се нуждае от много помощници.

Понякога на пътя се случва нещо непредвидено. Тогава Polo може да помогне.

Шофиране

Назад към прегледа

Моля, не спорете кой да шофира.

Управлението на Polo ще Ви достави истинска наслада с помощта на практичните асистиращи системи, които правят изпълнението на много задачи по-лесно и по-удобно. Можете например да се отпуснете на дълъг път или да се възползвате от подкрепата на електрониката в натоварено движение.

Паркиране

Назад към прегледа

Пътуването е забавно.А вече и паркирането.

Паркирането може да бъде досадно изпитание, но новите системи за асистенция на паркирането в Polo ще Ви помогнат да го превърнете в лесно удоволствие.

Комфорт.

Ще се изненадате колко удобно е пътуването във Вашия нов Polo. Благодарение на комфортното оборудване седите удобно на дълъг път и щадите гърба си. Желаният климат в автомобила можете да настроите индивидуално с опционалната климатична инсталация "Climatronic" (серия Highline).

Active Info Display

Active Info Display
Вижте точно информацията, която искате да видите.

Aналоговите прибори останаха в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Иновативният, модерен Active Info Display ще Ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Научете повече

Комфорт на седене

Комфорт на седене
При този комфорт просто няма да Ви се става.

На дълъг път или просто за зареждане - във Вашия нов Polo винаги седите удобно. Серийните ергономични седалки щадят гърба Ви по време на ..път и са толкова удобни, че почти забравяте, че сте в автомобил.

Повече информация

 

Климатична инсталация „Climatronic“

Климатична инсталация „Climatronic
Погрижете се за индивидуален климат по време на пътуване.

Твърде топло, твърде студено или нещо между двете? Понякога може да е трудно да намерите правилната температура. Най-вече когато пътувате с повече хора. С опционалното климатизиране в 2 зони (серия Highline) на Вашия Polo тези дискусии остават в миналото.

Повече информация

 

Панорамен покрив

Панорамен покрив
Слънце, вятър и още нещо: плъзгащият се покрив е отворен всичко.

Насладете се на красивите гледки: благодарение на опционалния панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане можете свободно да гледате небето, а вътре във Вашия Polo влиза слънчева светлини и приятен свеж въздух. Polo.

Повече информация

Keyless Access

Keyless Access
Отворете вратите сякаш с магия.

Просто се качете, без да имате ключ в ръка. Благодарение на опционалната система за заключване и стартиране "Keyless Access" е достатъчно да я носите със себе си. След това стартирате двигателя и без ключ - просто с едно натискане на копчето.

Повече информация

Технология.

Съвременната техника на двигателя във Вашия Polo се характеризира с икономичност, тяга и мощност. Правилната комбинация, ако пътувате с удоволствие и често, но желаете да контролирате разхода си.

Двигатели
Start-Stopp система
Пътуване с природен газ
Двигатели
Start-Stopp система
Пътуване с природен газ

Двигатели
Спечелете двойно.

Бензиновите двигатели TSI и дизеловите TDI са настроени за постигане на висока мощност при нисък разход на гориво и ще Ви очароват.

Start-Stopp система
При спирането печелите енергия.

Да оставяте двигателят да работи на светофар хаби ненужно гориво. Ето защо Start-Stopp системата изключва двигателя, щом като свалите крака от съединителя. При спиране пък освободената енергия се подава към акумулатора и се съхранява там.

Пътуване с природен газ
Настина привлича погледа. Polo GTI.

Преборете се с липсата на алтернатива: Polo TGI използва високата енергийна плътност на природния газ за едно особено ефикасно и икономично придвижване.

Индивидуализиране.

Изберете своя дизайн измежду няколко пакета и конфигурирайте Вашия Polo по Ваше желание. С дребни детайли ще подчертаете величествения му характер и ще го превърнете в един стилен приятел.

Пакет "Стил"

Създайте нова визия на Вашия Polo.

С опционалния пакет "Стил" Вие придавате допълнителна красота на вътрешното оборудване на Вашия Polo. Наред с комфортните спортни седалки и тъмния таван, висококачествените детайли като декоративни елементи и сиви декоративни шевове на седалките създават една впечатляваща вътрешна концепция.

Повече информация

Декоративен пакет

Вие избирате индивидуалната визия на Вашия интериор.

Декоративен пакет според Вашия индивидуален вкус: mо желание може да внесете повече атмосфера във вътрешността на Вашия Polo с декоративния пакетt "Energetic Orange". Арматурното табло и други елементи на дизайна се подчертават със съответния цвят. 

Повече информация

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип