За този кокпит ще Ви завидят и автомобилните състезатели.

Active Info Display

Аналоговата технология е минало. По желание сменете обикновеното арматурно табло с Active Info Display. Този екран с висока резолюция напълно целенасочено ще Ви предостави в зрителното Ви поле допълнителни данни наред с класическите индикации за оборотомер, скоростомер и километраж. При спортното Polo GTI той е адаптиран към цялостната визия - с червени акценти, отчетлива типография и динамичен дизайн.

Вие решавате какво искате да видите: според Вашите нужди можете, напр., да извикате подробни данни за пътуването, да видите заглавието на песента, да покажете навигационната карта на цял екран или визуалното изображение на Вашите асистиращи системи.

Чрез инфотейнмънт система системата можете да конфигурирате до три изгледа, да ги запаметите и с натискане на бутон да ги изберете от мултифункционалния волан. Допълнително разполагате и с класическия профил. Тук, както обикновено, се сменя мултифункционалната индикация между скорости обороти.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип