Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Новото Polo

Разбира се, че можете да имате големи очаквания към един малък автомобил. Открийте прогресивния дизайн и интелигентните технологии в новото Polo. 

Три букви, които Ви оставят без думи.

GTI отдавна е символ на изключително представяне и голямо удоволствие от шофирането. Polo GTI продължава тази традиция и приковава погледите към себе си със своето динамично излъчване.

Performance.

Известният и прославен "GTI-Power" вече 40 години носи радост при шофиране. Не се впечатлявайте само от данните за мощността, а и от модерната технология, която Ви помага при шофирането.

Двигател Защото цените мощността.

Любопитни сте каква е мощността на компактния спортен модел? Тя отново се е повишила до гордите 147 kW (200 к.с.)! Но при разхода TSI агрегатът остава назад.

Блокировка на диференциала XDS Всеки завой е празник.

Обичате ли да цепите завоя? Серийната електронна блокировка на диференциала XDS не допуска превъртане на колелата. Тенденцията към недозавиване намалява и вече няма пречки да шофирате спортно по завоите.

Варианти на оборудване

Изживейте акцентите на Polo GTI от различни перспективи.

Оборудване & дизайн

Динамичната визия веднага показва какво се крие под капака. И отвън, и отвътре GTI елементите спазват една дълга традиция, която комбинира модерен дизайн с напреднала технология.

Екстериор

Екстериор
Покажете се.

GTI се познава още отдалеч - благодарение на типичните GTI характеристики в комбинация с прогресивен дизайн. Това са, напр. червената декоративна лайстна, структурата тип пчелна пита във вентилационната решетка, червените спирачни апарати и динамичните алуминиеви джанти.

Повече информация

Вътрешно пространство

Интериор
Напред към GTI усещането

В товарното отделение наложилият се като икона GT дизайн продължава, например с типичните декоративни шевове на волана и постелките, както и с калъфките на седалките "Clark"" с карирана щампа. Само на комфорта е отделено още по-голямо внимание.

Изображението показва опционалните декоративни елементи в Deep Iron Metallic за арматурното табло и облицовките на предните врати.

Повече информация

 

Светлини

Светлини
Защото искате да виждате добре – и да изглеждате добре.

Силно излъчване в двойния смисъл: предните фарове със светлини за завой и фаровете за мъгла изглеждат добре и спомагат за добрата видимост. Задните светлини светят серийно с надеждна LED техника.

Повече информация

 

Колела

Колела
Карат и очите Ви да се движат.

Забележително и самоуверено изпъкват серийните 17-цолови алуминиеви джанти "Milton Keynes". По желание Вашият автомобил може да се оборудва с 18-цолови "Brescia", които също разкриват гледка към червените спирачни апарати.

Повече информация

 

Комфорт

Може ли спортната натура да се съвмести с ежедневието? Това изкуство GTI го владее отдавна. Радвайте се на голям комфорт - всеки ден.

Комфорт на седене
Active Info Display
Панорамен покрив
Комфорт на седене
Active Info Display
Панорамен покрив

Комфорт на седене
Седалката Ви служи за опора.

Искате седалка, която да символизира GTI традицията и да помага на спортното шофиране? С Polo GTI получавате спортни седалки със здрава опора при динамично шофиране и вградена опора за гръбначния стълб, която Ви помага да не натоварвате гърба.

Active Info Display
За този кокпит ще Ви завидят и автомобилните състезатели.

С опционалния екран Active Info Display виждате скоростомера, оборотомера, навигационната карта и други желани данни на екрана зад волана.

Панорамен покрив
Слънце, вятър и още нещо: плъзгащият се покрив е отворен всичко.

Насладете се на красивите гледки: благодарение на опционалния панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане можете свободно да гледате небето, а вътре във Вашия Polo влиза слънчева светлини и приятен свеж въздух.

Инфотейнмънт.

Емоции с висока резолюция. Независимо дали имате нужда от актуална пътнотранспортна информация, от навигационна система, която да Ви отведе до крайната цел или просто да послушате собствената си музика, вашият Polo GTI Ви предлага разнообразие от възможности за използване на съвременните технологии по удобен и лесен начин.

Radio

Ако искате, можете с нея само да слушате радио.

Обичате да слушате музика на път, но искате и да бъдете отлично информирани и да не се отказвате от първокласния комфорт? Тогава ще бъдете въодушевени от серийното радио.

Научете повече

Car-Net

Винаги във връзка с всичко, което е важно за Вас.

С Вашия смартфон почти винаги сте онлайн. А защо не и с Вашия автомобил? Car-Net довежда Polo GTI на магистралата от данни - а за Вас носи много ползи. Скоро вече няма да искате да се лишите от тези разнообразни информационни услуги.

Научете повече

Асистиращи системи.

Интелигентните системи за асистенция на водача във Вашия Polo GTI допринасят за комфорта и могат да Ви помогнат да се справите много добре и дори да избегнете критичните ситуации на пътя. Може невинаги да забелязвате действието на тези технологии, но е добре да знаете, че те са до Вас.

Асистиращи системи

Разпознаване­на пешеходци

Назад към прегледа

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Понякога на пътя се случва нещо непредвидено. Тогава Polo GTI може да помогне.

Сензор „Blind Spot“

Назад към прегледа

Така Вашият Polo помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

Опционалният сензор „Blind Spot“ с асистент за излизане от паркомясто Ви предупреждава по време на движение, в рамките на възможностите на системата, за автомобили в мъртвата точка. При излизане назад от паркомясто той наблюдава периметъра отзад и встрани от Вашия автомобил.

Разпознаване­на умора

Назад към прегледа

За да не Ви завладее умората.

Не се уморява да Ви държи будни: система за разпознаване на умората. Тя оценява поведението при шофиране и Ви препоръчва почивка, ако Вашето поведението по време на управление се отклонява от концентрирания начин на шофиране.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип