Покажете се.

Екстериор

Както всеки GTI на Volkswagen Polo GTI се различава значително от своите братя и сестри. Той притежава типичните GTI-детайли като червени спирачни апарати, GTI надпис отпред и отзад, отделни брони, спойлери и структурата на пчелна пита във вентилационната решетка. Забележителната е червената дизайнерска предна линия, която преминава през ширината на вентилационната решетка и опционалните LED фарове. Серийно са монтирани фарове за мъгла и модерни LED задни светлини. 17-цоловите алуминиеви джанти "Milton Keynes" завършват спортната визия.

Нашите автомобили серийно са оборудвани с летни гуми. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип