Бъдете винаги във връзка.

Телефонен интерфейс „Comfort“

Изключително комфортно: опционалният телефонен интерфейс "Comfort" не само има устройство Свободни ръце, но и индуктивна функция за зареждане. А благодарение на допълнителната индуктивна връзка с външната антена и изхода за USB и зареждане в предното отделение за съхранение телефонирането във Вашия Polo GTI е особено комфортно. Специалното е, че индуктивната връзка с антената заедно с висококачествения микрофон в тавана и звука през вътрешните високоговорители гарантира много добро качество на говора. Вече не се нуждаете от допълнителна поставка. Изключително практично.

Забравете за кабела за зареждане.

Индуктивно зареждане

Винаги ли имате под ръка кабел за зареждане, когато батерията на Вашия смартфон се изтощи? В Polo GTI вече не трябвате да мислите за кабел. Просто поставете Вашия мобилен телефон в предното отделение за съхранение, където той ще се зареди индуктивно. Условие за това е да поддържа стандарт Qi.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип