Използвайте само обиколни маршрути, които си заслужават.

Навигация

Може да си заслужава да включите навигацията и при маршрути, които познавате наизуст - с Car-Net "Guide & Inform Basic". Тази услуга използва най-актуалните данни от Интернет и на ранен етап може да Ви предупреди за задръстване и да намери обиколни маршрути. Или с помощта на специалното търсене да намерите ново кафене или ресторант. През първите три години Car-Net "Guide & Inform Basic" се предлага безплатно.

Опционалната навигационна система "Discover Media" има цветен тъчскрийн 20,3 см (8 инча) със стъклено покритие. Обслужва се приятно и интуитивно и дори с таблет от задната седалка - това става възможно с приложението "Volkswagen Media Control".

И не забравяйте: забавлението е гарантирано с радиото, CD плейъра с функция MP3/WMA и USB извод, два слота за SD карти, Bluetooth връзка и шест високоговорителя. Пътувате често в Европа? Със запаметените в SD картата навигационни карти на Европа сте оптимално оборудвани за следващото пътуване. Още нещо оптимално: мястото на екрана най-отгоре в арматурното табло. Това допринася за по-добра ергономия и видимост.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип