Използвайте само обиколни маршрути, които си заслужават.

Навигация

Може да си заслужава да включите навигацията и при маршрути, които познавате наизуст - с Car-Net "Guide & Inform Basic". Тази услуга използва най-актуалните данни от Интернет и на ранен етап може да Ви предупреди за задръстване и да намери обиколни маршрути. Или с помощта на специалното търсене да намерите ново кафене или ресторант. През първите три години Car-Net "Guide & Inform Basic" се предлага безплатно.

Опционалната навигационна система "Discover Media" има цветен тъчскрийн 20,3 см (8 инча) със стъклено покритие. Обслужва се приятно и интуитивно и дори с таблет от задната седалка - това става възможно с приложението "Volkswagen Media Control".

И не забравяйте: забавлението е гарантирано с радиото, CD плейъра с функция MP3/WMA и USB извод, два слота за SD карти, Bluetooth връзка и шест високоговорителя. Пътувате често в Европа? Със запаметените в SD картата навигационни карти на Европа сте оптимално оборудвани за следващото пътуване. Още нещо оптимално: мястото на екрана най-отгоре в арматурното табло. Това допринася за по-добра ергономия и видимост.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип