Придайте на Вашия Polo нова визия.

Пакет „Style“

Пакетът "Style" с първокласни дизайнерски елементи осигурява повече комфорт наред със спортната визия. Спортните седалки с опора за гръбнака са облицовани с изкуствена кожа с вид на карбон и са особено удобни, а благодарение на шарката са повече от страхотни. Мултифункционалният волан, лостът на ръчната спирачка и маншетът на скоростния лост от кожа категорично убеждават в първокласното качество на материалите. Изчистената и модерна визия се допълва идеално от тъмния покрив, предните и задните постелки и лакираните в гланц декоративни елементи в цвят "Deep Iron". "Style Paket" се предлага опционално за Polo за линии на оборудване "Comfortline" и "Highline".

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип