Слънце, вятър и още нещо: този панорамен покрив е отворен за всичко.

Панорамен покрив

Вие определяте "работното време". Затворен, повдигнат или напълно отворен: Опционалният електрически панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане Ви позволява най-вече през топлите дни да се насладите още повече на слънчевата светлина и свежия въздух. Ако все пак слънчевото греене Ви се стори прекалено силно, тонираното стъкло и висококачествената щора поддържат приятна температура в купето на Вашия Polo. При всички случаи панорамният покрив с функция за отваряне и плъзгане поставя акценти: особено голямата стъклена площ преминава през цялата ширина на покрива. Благодарение на по-голямата широчина на отваряне вътре влиза повече свеж въздух и така се поддържа оптимален климат в купето.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип