Новият Polo.

Сега с премия за бракуване и финансиране от Porsche Bank от 10 990¹⁾ евро.

  

Каталожна цена без 2 500 евро премия за бракуване и 500 евро бонус Porsche Bank. До 7 000 евро премия за бракуване (зависи от модела, не важи за модели T-Roc и Edition). Получавате я при закупуване на нов Volkswagen от 23.08.2017 г. до 29.12.2017 г. (дата на договора за покупка) и доказано бракуване на Вашия стар дизелов лек автомобил (клас вредни вещества EU1-EU4) и регистрация в съответния месец на доставка, съотв. най-късно до 31.08.2018 г. Към момента на поръчката на новия автомобил Вашият стар автомобил трябва да е бил регистриран на Ваше име в продължение на най-малко 6 месеца. Бракуването следва да се удостовери от сертифицираща бракуваща фирма най-късно до един календарен месец (30 дни) след регистрацията на новия автомобил. До 1 000 евро бонус Porsche Bank (без up!, Polo и T-Roc: 500 евро) при финансиране от Porsche Bank. Минимален срок 36 м., минимална нетна стойност на кредита 50% от цената. Важи до. 31.12.2017 г. (дата на договора/заявката). Без специални оферти за клиенти с флота и административни организации. Промоцията е ограничена, като един купувач може да се възползва само веднъж. До изчерпване на количествата. Не може да се комбинира с други промоции за частни или фирмени клиенти (с изключение на бонус Porsche Bank). Подробности при участващите партньори на VW. Бонусите са необвързващи, препоръчителни и некартелирани ориентировъчни отстъпки с данък върху действителния разход на гориво и ДДС и се приспадат от необвързващата, препоръчителна, некартелирана каталожна цена.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип