Ако искате, можете с нея и само да слушате радио.

VW Radio Composition Colour

Серийното радио "Composition Colour" има сензорен цветен дисплей с размер 16,5 см (6,5 инча), с който може да се слуша и музика във формат MP3 и WMA. То приема FM -радиостанции и има два USB извода (тип C). Можете да свържете Вашия мобилен телефон чрез Bluetooth. Звукът се предава през четири висококачествени високоговорители.

Всички инфотейнмънт системи в Polo се обърнати към водача и са подредени интелигентно на арматурното табло. Въздушните отвори се намират под разположения по-нагоре екран. Това осигурява по-добра ергономия и видимост.

Ако искате, можете с нея и само да слушате радио.

Радио „Composition Media“

Искате по-голям екран, CD плейър с функция MP3 и WMA и шест високоговорителя? Тогава опционалното радио"Composition Media" е правилният спътник по време на път. То има тъчскрийн 20,3 см (8 инча) със стъклено покритие, изпълнява всички функции на радио "Composition Colour", има Bluetooth телефония за няколко телефона и USB изход (тип A).

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип