Когато спирате, печелите енергия.

Start-Stopp система

Start-Stopp системата изключва двигателя в спряно положение на автомобила, той работи само, когато наистина се използва. Щом като свалите крака от съединителя, двигателят изгасва. Ако натиснете съединителя, той отново стартира. От този момент нататък се задейства рекуперацията на спирачната енергия. При този принцип отделяната енергия при спиране или в движение без тяга се превръща от генератора посредством рекуперация в електрическа енергия. Тази енергия се съхранява в акумулаторната батерия и се използва за ускорение. Start-Stopp системата и рекуперацията на спирачната енергия, две технологии, които Ви спестяват енергия, гориво и пари - и Ви дават чувствителна преднина.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип