Готови за толкова много излъчване?

LED дневни светлини и LED фарове

При тези аргументи ще Ви светне: LED фаровете създават впечатляваща светлинна форма с голям разпознавателен ефект и се характеризират с голям светлинен обем, дълготрайност и подобен на дневна светлина светлинен спектър при ниско енергийно потребление. Освен това при лоши атмосферни условия подобряват видимостта. В Polo LED дневните светлини са включени в серийното оборудване. За линии на оборудване "Comfortline" и "Highline" LED фаровете могат да се поръчат отделно, като LED дневните светлини са интегрирани в тях.

 

LED задни светлини

От икономическа, но преди всичко от дизайнерска гледна точка LED задните светлини са добър избор. Те са дълготрайни и пестят енергия, имат голям сигнализиращ ефект и поради характерната си форма, дори погледнато отстрани, изглеждат особено модерни. При тях продължава и постоянната дизайнерска линия, която задава ясен знак при всички автомобили Polo. LED техниката в задната част на Polo се предлага по желание от линия на оборудване Comfortline нагоре.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип