Повече пространство за Вашия комфорт.

Вътрешно пространство

Вашата сигурност е преди всичко: Вашият Polo още в базово оборудване. Серийната система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" заедно с функция за аварийно спиране City и разпознаване на пешеходци помага да се разпознае критичен проблем с разстоянието и при спиране да се намали спирачния път. Освен това в сериозен случай въздушната възглавница за главата за пътниците отпред и отзад осигурява повишена защита за главата. За подходящ звук на път и за правилен климат във всеки сезон серийно в Polo Comfortline - радиото "Composition Colour" и климатикът.

Много багаж? В новия Polo с много място това не е проблем. Освен това в линията оборудване "Comfortline" серийно е включен равен под на багажното отделение. Заедно с асиметрично делимата облегалка на задната седалка по-дългите предмети или по-големите покупки се подреждат още по-лесно.
Polo в линия на оборудване "Highline", наред с висок комфорт, предлага и определен екстра стил, например чрез гланцираните декоративни елементи в "Deep Iron" или "Silver Silk". Предният централен подлакътник, климатичната система "Climatronic"" с регулиране на температурата в 2 зони и филтърът за алергии, както и коженият мултифункционален волан също се оказват изключително комфортни и практични.

Потопени в идеалната светлина.

Амбиентно осветление

При шофиране през нощта не трябва да седите на тъмно. Амбиентното осветление, което при Polo е серийна част от линията на оборудване "Highline", Ви осигурява приятна атмосфера, като задава светлинни акценти в товарното отделение. Покривът, долният ръб на арматурното табло, предното пространство за краката, цветните декоративни елементи на вратите и предното отделение за вещи (опционално с индуктивно зареждане) изглеждат по-стилни с бялата светлинна ивица.

 

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип