Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Sharan (2010-2022)

Оборудване и дизайн

Висококачественото оборудване и изчистеният дизайн определят всеки Volkswagen. Това не е по-различно и за Volkswagen Sharan. Внимание: автомобилът не е в производство от 2022г.

Вътрешно пространство

Доказателството, че целесъобразността може да бъде и стилна.

Вашият Sharan владее изкуството да е практичен във всекидневието, без да изглежда всекидневно. Интериорът в Sharan е най-доброто доказателство: той изглежда толкова висококачествен, колкото се и усеща. И въпреки това удовлетворява изискванията на ежедневния семеен живот.

Научете повече

Екстериор

На опера или в супермаркета: Вашият Sharan може да се представи добре навсякъде.

Независимо дали в смокинг на опера или със семейството за голямото пазаруване: Sharan притежава своята многостранност по един модерен и луксозен начин.

Научете повече

Панорамен покрив с функция за плъзгане и отваряне

Така Вашето потомство може да се настани удобно.

Слънце, вятър и още нещо: панорамният плъзгащ се покрив е отворен за всичко.

Научете повече

Bi-Xenon фарове

С Bi-Xenon фарове Вашият Sharan излъчва още повече светлина.

Предимствата са убедителни: опционалните Bi-Xenon фарове в предната част на Sharan не само осигуряват разпознаваем характерен облик, но и много добра осветеност.

Научете повече

Колела

Винаги съпровождан от погледи.

За всяко оборудване подходящите колела: с подходящите алуминиеви джанти можете да направите впечатляващо представяне. За целта разполагате с голям избор от дизайни, от семпли до динамични.

Научете повече

Багажник

Гениално просто. Просто гениално. Гъвкавото вътрешно пространство на Вашия Sharan.

Нуждаете се от много място? В Sharan ще го откриете. При 5-местния автомобил дори до 2430 литра. Благодарение на функцията за сгъване "Easy Fold" промяната е бърза и лесна, както никога досега.

Научете повече

Преживейте акцентите на Sharan от различни перспективи.

Варианти на оборудване

Инфотейнмънт

Независимо дали трябва да телефонирате по време на шофиране, имате нужда от информация за трафика, от навигация, която да Ви отведе до крайната цел или просто Ви се иска да послушате собствената си музика, Вашият Sharan предлага разнообразие от възможности за използване на съвременните технологии по удобен и лесен начин.

Не шофирайте повече без интернет.

Car-Net - "Guide & Inform"

В много сфери на живота интернет може да бъде полезен, а защо не и в автомобила. Дръжте трафика под око с актуални данни. Така ще можете предвидливо да планирате Вашите отсечки за пътуване или да ги променяте. Опционалните онлайн-услуги "Guide & Inform" (Ръководство и информация) предлагат още повече.

Научете повече

Щеше да е хубаво, ако можехте сами да избирате ко-пилота.

Радио и навигация

Във Вашия Sharan Вие решавате какво се случва. Със серийната навигационна система, която почти не оставя неизпълнено мултимедийно желание, с осем високоговорителя, лесна за обслужване техника и много възможности за свързване.

Научете повече

Използвайте своите приложения и във Вашия Volkswagen.

Car-Net App-Connect

App-Connect - това са три иновативни технологии, с които можете да управлявате приложения от смартфона си директно на сензорния екран на инфотейнмънт системата: MirrorLink™, Android Auto™ на Google и Apple CarPlay™

Научете повече

С двете ръце върху волана телефонирате по-безопасно.

Телефонен интерфейс „Comfort“

Останете достъпни дори и по време на шофиране, ако искате. С опционално предлагания телефонен интерфейс "Comfort" ще държите двете си ръце на волана и трафика под контрол.

Научете повече

Комфорт

Настанете се удобно във Вашия Sharan. Неговото обширно базово оборудване, безпроблемното управление и многото комфортни екстри допринасят за това, да се наслаждавате безгрижно на всеки ден с него.

Климатична инсталация Climatronic

Погрижете се за индивидуална температура по време на пътуване.

Твърде топло, твърде студено или нещо между двете? Да намерите правилната температура може да не е толкова лесно с няколко спътника. С опционалната климатична система с 3 зони "Climatronic" тези дискусии са вече минало.

Научете повече

Електрически плъзгащи се врати

Отваряйте и затваряйте плъзгащите се врати с натискане на бутон.

"Сезам, отвори се" - по почти толкова магически начин могат да се отварят и отново да се затварят опционалните плъзгащи се врати на Sharan.

Научете повече

Интегрирана детска седалка

Така Вашето потомство може да се настани удобно.

Опционално получавате Sharan с до две интегрирани детски седалки. Така е помислено и за комфорта на Вашите малки пасажери.

Научете повече

7-местен

Така оставате гъвкави, а спътниците Ви – спокойни.

Семейство, приятели, колеги: при наличието на до седем седалки всеки ще си намери място. А благодарение на "Easy Entry" и пътниците на третия ред седалки удобно достигат местата си.

Научете повече

Електрически капак на багажника

Този капак можете да отворите и с натискането на един бутон.

Опционално задният капак на Sharan може да се отвори и затвори с натискане на бутон - практично за всички, които искат да си спестят усилия.

Научете повече

"Easy Open"

Помага Ви, когато нямате свободна ръка.

Ще го харесате особено тогава, когато нямате свободна ръка: С опционалната сензорно управляема система за отваряне "Easy Open" отваряте задния капак удобно с едно движение на крака.

Научете повече

Асистиращи системи

Интелигентните системи за асистенция на водача във Вашия Sharan допринасят за повече комфорт на пътуване и могат да Ви помогнат да се справите или дори да избегнете критичните ситуации. Може невинаги да забелязвате действието на тези технологии, но е добре да знаете, че те са до Вас.

ACC & „Front Assist“
Lane Assist
Сензор „Blind Spot“
ACC & „Front Assist“
Lane Assist
Сензор „Blind Spot“

Без притеснение и на оживените улици.

Пожелавали ли сте си понякога асистент, който да държи под око трафика пред Вас? Със серийното автоматично регулиране на дистанцията ACC и съдържащата се в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist", с вкл. функция за аварийно спиране в градски условия, ще сте по-спокойни на път.

Останете в лентата за движение и запазете общия поглед.

Монотонни маршрути, стесняващи се пътни ленти и тесни междуселски пътища могат да отслабят концентрацията при по-дълго пътуване. Затова серийният асистент за спазване на лентата на движение "Lane Assist" Ви помага, в рамките на ограниченията на системата, да предотвратите неволно напускане на лентата на движение.

Така Вашият автомобил помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

Серийният сензор "Blind Spot" Ви предупреждава по време на движение, в рамките на ограниченията на системата, за автомобили в мъртвия ъгъл. А асистентът за излизане от паркомясто наблюдава страните на автомобила при излизане от паркомясто назад.

Технология и двигатели

Технология.

TDI

Назад към прегледа

Възползвайте се от по-висока теглителна сила при по-нисък разход.

Вие с удоволствие и често сте на път, но бихте искали да поддържате Вашия разход нисък? Нашите TDI дизелови двигатели се базират на Common-Rail технологията и са оптимизирани за ефективност, теглителна сила и мощност.

TSI

Назад към прегледа

Изберете удоволствие от шофирането с разум.

TSI бензиновият двигател е перфектното съчетание от мощност и икономичност. Още при ниски обороти Вие се възползвате от максимален въртящ момент.

DSG

Назад към прегледа

Спестете си превключването, не удоволствието.

С тази скоростна кутия сте икономични и спортни на път. Опционалната скоростна кутия с двоен съединител DSG Ви дава възможност за плавна смяна на предавките без прекъсване на тягата. Така тя обединява предимствата на ръчната и автоматична скоростна кутия.

Технология BlueMotion

Назад към прегледа

Когато за Вас икономичността е от изключително значение.

Модели с технология BlueMotion допринасят чрез интелигентно взаимодействие от оптимизации за по-нисък разход на гориво.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип