Слънце, вятър и още нещо: панорамният плъзгащ се покрив е отворен за всичко.

Панорамен покрив с функция за плъзгане и отваряне.

С Sharan Вие и семейството Ви можете да откриете много неща. Например: слънцето, облаците, вятъра и не само тях. Тъй като за Sharan опционално се предлага 1,1 кв. м панорамен покрив с функция за плъзгане и отваряне. Само с едно движение той може да се отвори назад до втория ред седалки и да осигури много специална осветителна атмосфера във вътрешното пространство. За достатъчна защита от слънцето стъклото на плъзгащия се покрив е тонирано, а допълнително с елемента за управление може да се отвори и затвори, дори при отворен покрив, електрическа щора. Впрочем, тя предпазва не само от слънчевите лъчи, но и от смущаващите шумове на вятъра при отворен покрив.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Sharan (2010-2022)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип