Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Повече място за приключения. Tiguan Allspace (2017)

Повече място за приключения.

От планинския проход до крайбрежната улица - с Tiguan Allspace се чувствате у дома си на много места. Уверен, силен и винаги стилен.

Дизайн.

Толкова добре изглежда гъвкавото пространство: дизайнът на Tiguan Allspace подчертава неговите силни страни и същевременно залага на стил и високо качество.

Екстериорен дизайн

Екстериорен дизайн
Ярко излъчване.

Кара Ви да искате повече: открийте едно ново измерение на компактните SUV модели и се потопете в очарованието на изразителната графика на светлините и висококачествените дизайнерски елементи.

Повече информация

 

Интериорен дизайн

Интериорен дизайн
Толкова просторен, все едно сте си у дома!

Вашето ново любимо място? С изчистения език на формите си интериорът на новия Tiguan Allspace създава изключително уютна атмосфера. 

Повече информация

 

Панорамен покрив

Панорамен покрив
Повече свобода. Във всички посоки.

Предлаганият като опция панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане със своите големи размери се грижи за приятно светла атмосфера в интериора и осигурява чудесна гледка към небето. Предният стъклен елемент може електрически да се отваря, повдига и сваля.

Повече информация

 

LED-техника

LED-технология
Осигуряват повече видимост. И привличат вниманието.

Иновативният дизайн придава на Tiguan Allspace неповторимо излъчване - а характерно оформените опционални LED-предни фарове и задни светлини го подчертават още повече. Благодарение на предлаганата като опция технология "Dynamic Light Assist" дори на дълги светлини ще впечатлявате насрещните участници в движението със своя атрактивен дизайн, но без да ги заслепявате.

Повече информация

 

Джанти

Джанти
Дизайн, който впечатлява. И Ви води напред.

Tiguan Allspace предлага множество необикновени дизайнерски елементи. Четири от тях са неговите джанти. Те се вписват идеално в дизайна на Tiguan Allspace и променят неговия характер от мъжествен спортно-динамичен до стилно-елегантен. 

Научете повече

 

Offroad-Paket

Offroad пакет
Повече разнообразие в ежедневието.

Допълнителни Offroad опции се грижат за това, Tiguan Allspace да Ви доставя още по-голяма радост по черни пътища.

Научете повече

 

Варианти на оборудване

Запознайте се с Tiguan Allspace отблизо.

Свързаност.

Независимо дали желаете да се обадите по телефона, имате нужда от актуална пътнотранспортна информация, от навигационна система, която да Ви отведе до крайната цел или просто да послушате собствената си музика - Вашият Tiguan Allspace Ви предлага разнообразие от възможности за използване на съвременните технологии по удобен и лесен начин.

Car-Net „Security & Service“
Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Радио и навигация
App-Connect Cam-Connect
Car-Net „Security & Service“
Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Радио и навигация
App-Connect Cam-Connect

Car-Net „Security & Service“
Еднакво добре подготвен както за всекидневието, така и в спешни случаи.

С предлаганите като опция услуги Car-Net "Security & Service"2 винаги имате под ръка важните за автомобила данни. Услугата за спешно повикване автоматично създава връзка с централата за спешни повиквания на Volkswagen при аварийна ситуация. Благодарение на сензорите за сблъсък системата автоматично препраща Вашето местоположение и данните на автомобила, след което се известяват спасителните служби. Можете и ръчно чрез бутон от модула с три бутона да съобщите за произшествие, на което сте станали свидетел.

Car-Net „Guide & Inform“
Не шофирайте повече без интернет.

В много сфери на живота интернет може да бъде полезен - също и в автомобила. Дръжте трафика под око, напр. с актуални данни. Така ще можете предвидливо да планирате Вашите отсечки за пътуване или да ги променяте. Опционалните онлайн услуги Car-Net "Guide & Inform"3 обаче предлагат още повече.

Car-Net App Connect
Използвайте своите приложения и във Вашия Volkswagen.

App-Connect4 - това са три иновативни технологии, благодарение на които можете да управлявате приложения от смартфона си директно през сензорния екран на инфотейнмънт системата: MirrorLinkTM, Android AutoTM на Google и Apple CarPlayTM.

Радио и навигация
Щеше да е хубаво, ако можехте сами да избирате ко-пилота.

Във Вашия Volkswagen Вие определяте музиката. За целта има две радиа, от които можете да избирате: с подходящи високоговорители, лесна за управление техника и много възможности за свързване. Или взимате една от двете навигационни системи, които в мултимедийно отношение почти не оставят неизпълнено желание.

App-Connect Cam-Connect
Открива нови перспективи. И в интериора.

Не само в кокпита има много нови неща, понякога такива има и на задните седалки. За да имате и тук пълен контрол, по време на пътуване може да се показват статични снимки от Вашата GoPro® камера.

Асистиращи системи.

Оборудван с интелигентни технологии и опционални асистиращи системи за водача с цел избягване на произшествие, Tiguan Allspace Ви помага и в критични ситуации на пътя. За спокойно и уверено чувство при шофиране.

Асистиращи системи

Area View

Назад към прегледа

Предвидливи. Във всяка посока.

При излизане от паркомясто в оживена част на града или при маневриране в непроходима местност – не би било лошо в такива трудни за ориентиране ситуации да можете да обхванете всичко около автомобила с един поглед? Опционалният асистент за наблюдение на пространството около автомобила „Area View“ с неговите четири камери прави това възможно.

Lane Assist

Назад към прегледа

Винаги праволинеен. И на пътя.

Монотонни маршрути, стесняващи се пътни ленти и тесни междуселски пътища могат да отслабят концентрацията при по-дълго пътуване. Асистентът за спазване на лентата за движение „Lane Assist“ Ви помага да прецените по-добре пътната обстановка и да намалите рисковете.

Trailer Assist

Назад към прегледа

Паркирайте спокойно. Дори с голям прикачен товар.

При маневриране с ремарке, Вашият автомобил може да поеме управлението вместо Вас. По този начин предлаганият като опция асистент за маневриране с ремарке „Trailer Assist“ Ви спестява много усилия.

Dynamic Light Assist

Назад към прегледа

Светли моменти. Дори когато навън е тъмно.

Нощно време дългите светлини се грижат за по-добра видимост. Включването и изключването обаче е досадно. Затова „Dynamic Light Assist“ по желание се грижи автоматично за частично затъмняване.

Асистент за автоматично паркиране

Назад към прегледа

Паркирайте като на игра. Само с едно натискане на бутон.

Tiguan Allspace не само Ви отвежда сигурно до крайната цел, но може и да паркира сам. Предлаганият като опция асистент за автоматично паркиране „Park Assist“ сканира двете страни на улицата. Когато намери подходящо място, той е в състояние автоматично да паркира както надлъжно, така и напречно – а също и автоматично да изкара автомобила от мястото за паркиране.

Асистент за задръстване

Назад към прегледа

Осигурява спокойствие напълно автоматично. Дори в задръстване.

При монотонно движение с ниска скорост предлаганият като опция асистент за задръстване следни останалите участници в движението и в рамките на границите на системата е в състояние да поддържа автомобила в лентата на движение, да задейства газта и спирачките. При движение с често спиране и потегляне асистентът може да спира автомобила и след известно време отново да го стартира. Това е възможно в комбинация с утвърденото автоматично регулиране на дистанцията ACC, както и с асистента за спазване на лентата на движение „Lane Assist“. Асистентът за задръстване значително Ви облекчава в движение с често спиране и потегляне и намалява риска от типичните за задръствания инциденти.

Комфорт.

Със своя просторен интериор и редица асистенти за удобство, Tiguan прави Вашето пътуване колкото се може по-приятно.

Багажник с функция „Easy Open“
DYNAUDIO Excite Surround
Седалка ergoActive
Active Info Display
Head-up дисплей
Багажник с функция „Easy Open“
DYNAUDIO Excite Surround
Седалка ergoActive
Active Info Display
Head-up дисплей

Багажно отделение с функция „Easy Open“
Лесно отваряне. Лесно затваряне.

Чрез функцията "Easy Open" спокойното пътуване започва още преди да потеглите. Приберете тежкия багаж в багажника, без да търсите ключа: леко движение с крака под задната част на автомобила е достатъчно и задният капак се отваря.
Затваря се по същия лесен начин: просто натиснете бутона от вътрешната страна. Задният капак се затваря едва когато се отдалечите с ключа от задната част на автомобила или след 20 секунди.

DYNAUDIO Excite Surround
За да усещате перфектно не само автомобила, но и звуците.

Можете ли да си представите, музиката в колата да звучи по-добре, отколкото Вашата Hi-Fi-уредба? Предлаганата като опция озвучителна система "DYNAUDIO Excite Surround" е съгласувана с пространствената акустика на автомобила и Ви осигурява звук, който не сте и очаквали - дори и да сте свикнали на висок клас звук.

ergoActive седалка
Пътят пред очите. Удобство на гърба.

Предлаганата като опция ergoActive седалка със знак AGR се грижи за оптимален комфорт и разтоварване на гръбначния стълб по време на път. Освен регулирането на седалката по наклон и по дълбочина, тя разполага и с електрическа четирипосочна лумбална опора с масажна функция.

Active Info Display
Настройва се. Специално към Вас.

Оборотомер, скоростомер, километраж - с предлагания като опция Active Info Display винаги имате поглед върху тези и много други данни. Най-приятното: можете да разположите в центъра информацията, която в момента е най-важна за Вас.

Head-up дисплей
Всичко под контрол. Целта пред очите.

Винаги информирани, никога разсеяни: с натискането на бутон от арматурното табло излиза предлаганият като опция Head-up дисплей и дава цялата важна информация, като напр. скорост, навигационни данни и пътни знаци, директно в полезрението на водача.

Driving Experience.

Където и да се намира Вашата нова цел - мощните двигатели с предлаганата като опция 4MOTION технология ще Ви отведат на почти всяко място на картата. Същевременно запазвате винаги пълен контрол - на всякакъв път. С предлагания като опция 4MOTION Active Control Вашият Tiguan Allspace винаги е настроен оптимално към настилката.

Избор на профил на шофиране

Винаги здраво стъпили. Независимо от почвата под краката.

С тази опционална функция винаги избирате подходящия профил на шофиране: Normal, Eco, Sport, Comfort или Individual. Съгласуването на двигателя и скоростната кутия, както и поведението на определени асистиращи системи се напасват към условията.

Научете повече

4MOTION

Не губете сцепление с пътя.

Не искате да се лишите от отлично сцепление на мокра и неравна настилка? Благодарение на предлаганото като опция постоянно задвижване на четирите колела 4MOTION това е възможно почти навсякъде.

Повече информация

Двигатели

Повече ефективност.

Независимо кой двигател изберете: всички възможни задвижвания за Tiguan Allspace се отличават с висока ефективност и ежедневна практичност.

Научете повече

4MOTION Active Control

Настроен.

Независимо дали се движите по бързи пътища или заснежени отсечки - с предлагания като опция 4MOTION Active Control разполагате с различни, адаптирани профили на шофиране.

Повече информация

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип