Неочаквано добри изгледи. И от задната седалка.

App-Connect Cam-Connect.

Вие може да гледате едновременно напред и назад: с предлагания като опция Car-Net App-Connect (само в комбинация с инфотейнмънт система "Composition Media") изображенията от Вашата GoPro® камера¹ могат да се прехвърлят на дисплея на радиоприемника или навигационната система. По този начин може да държите под око например всичко, което се случва на задната седалка. Прехвърлянето на видео е възможно при спрял автомобил или ниска скорост. При по-висока скорост от съображения за сигурност прехвърлянето на данни се ограничава до статични изображения и може се задейства с натискане на бутон.

GoPro®: камерата GoPro® и нейните аксесоари не принадлежат към доставката на Touran и трябва да се закупят отделно от Вас. Описаната функция е съвместима със следните версии: GoPro® Hero камера (3, 3+, или 4). GOPRO, HERO, логото GOPRO Logo и логото GoPro Be a Hero са търговски марки или регистрирани търговски марки, които са собственост на GoPro.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Повече място за приключения. Tiguan Allspace (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип