Не шофирайте повече без интернет.

Car-Net „Guide & Inform“.

При Volkswagen интернетът в автомобила се нарича Car-Net. Зад това се крият практични услуги и полезни приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide &Inform"¹ " е на Ваше разположение в комбинация с инфотейнмънт системите "Discover Media" и "Discover Pro". Благодарение на връзката с интернет можете да ползвате най-актуалните данни. Когато например някъде се образува или премахне задръстване, го разбирате онлайн, почти в реално време. Особено удобно: маршрутът Ви съответно автоматично се адаптира.

Позволете на Car-Net да потърси възможности за хапване и открийте многобройни атрактивни ресторанти чрез онлайн търсенето на специални цели. Можете бързо да откриете и други специални цели. Независимо дали става дума за хотел, бензиностанция или новооткрито кино: данните от интернет осигуряват вълнуващи и полезни открития.

Използването на мобилните онлайн услуги (Car-Net) е възможно само с опционалното оборудване "Discover Media" и "Discover Pro". Допълнително се нуждаете от мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WiFi хотспот. Алтернативно чрез опцията за телефонен интерфейс "Business" може да се ползва мобилен телефон с remote SIM Access Profile (rSAP или ) или SIM карта с опция за телефон и данни. Услугите Car-Net са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net настоятелно препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор. За използването на Car-Net се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. Повече информация за Car-Net ще получите на www.volkswagen.com/Car-Net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен тарифен план - от Вашия мобилен оператор.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Повече място за приключения. Tiguan Allspace (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип