Еднакво добре подготвен както за всекидневието, така и за спешни случаи.

Car-Net „Security & Service“.

Независимо дали ниво на горивото, показания на километража или указания за следващия контролен преглед: чрез опционалните услуги Car-Net "Security & Service"¹ винаги имате поглед върху важни данни за автомобила. Услугите могат да помогнат и в опасни ситуации. При тежки злополуки, които предизвикват отваряне на въздушните възглавници, системата автоматично предава данните на автомобила и местоположението му към централата за спешни повиквания на Volkswagen.

По този начин може да се изпрати подходяща помощ на място и да се съобщи броя на пътниците в автомобила. Освен това водачът получава помощ чрез гласова връзка до пристигане на спасителната служба. 

За използването на Car-Net Security & Service се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. За да може да използва функциите през целия заявен период, клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/Car-Net. Услугата за спешно повикване е вече активирана след доставката без регистрация. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок. За използването на безплатното приложение Car-Net е нужен смартфон с операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни, с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Чрез изпращането или получаването на пакети с данни в интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Повече информация за Car-Net Security & Service ще получите на www.volkswagen.com/Car-Net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план - от Вашия мобилен оператор.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Повече място за приключения. Tiguan Allspace (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип