Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Предшествен модел Touareg (2014)

Спортен, изискан и елегантен. Новият Touareg

Един поглед е достатъчен, за да разберете: Ето един премиум SUV с характер. Touareg обаче не само олицетворява симбиозата от перфектно оформен дизайн и луксозно оборудване - той впечатлява и с пригодност за ежедневна употреба, която ще Ви хареса.

Volkswagen Touareg.

Със своя внушителен дизайн Touareg обещава мощно представяне - както на улицата, така и на полеви условия.

Интериор

Дали в градски условия или на неравни терени амбиентните детайли по интериора остават модерни.

Интериорът на Touareg придава специално усещане на пътнците във всяка една среда благодарение на подбраните материали и елегантните цветове. Луксозните амбиентни светлини допринасят допълнително за повече уют в купето.

Easy Open

За моментите, в които нямате свободни ръце.

С опционалния пакет за автоматично отваряне "Easy Open" отваряте безпроблено и удобно капака на багажника си само с едно движение на крака. Ще го обикнете най-вече, когато ръцете Ви са заети.

Climatronic

Погрижете се за една индивидуална температура.

При каква температура се чувствате добре? При серийната климатична инсталация "Air Care Climatronic" с антиалергичен филтър водачът и спътникът могат да направят настройките си независимо един от друг. Опционалният "Climatronic" с 4 зони (фабрично с 2 зони) отчита и различните нужди на спътниците в задната част.

Кожено оборудване

Оставете се на вечна елегантност.

Опционалният пакет за кожено оборудване "Cricket" осигурява първокласен вид и усещане в интериора. Така ще се наслаждавате на неповторимото усещане за ексклузивно оборудване по време на всяко пътуване.

Открийте някои от акцентите на Touareg.

Свободата е гарантирана.

4MOTION

За него пътят никога не свършва: Touareg с лекота се справя дори с трудни повърхности. И дори се справя с преминаването през вода с дълбочина до половин метър.

Не познава непреодолими препядствия. Дори при стръмни склонове.

Способност за катерене

Който иска да достигне върха, трябва да може да преодолява и екстремни наклони. VW Touareg се справя безпроблемно с това: може да покори наклони до 45 градуса.

Винаги в крак с нещата.

Въздушно окачване

За да не се намалява удоволствието от шофирането, Touareg се оборудва по желание с комфортно въздушно окачване. То регулира височината на каросерията спрямо условията на терена.

Ще намерите винаги посоката.

Offroad настройки

С Touareg едва ли ще загубите посоката си дори извън утъпканите пътища. Благодарение на опционалния дисплей за офроуд с функция компас можете да се ориентирате в силно пресечен терен.

 

Асистиращи системи.

Можете ли да се възползвате от малко помощ в ежедневието? Интелигентните системи за подпомагане на водача не само осигуряват повече комфорт, но и могат да Ви помогнат да се справите с рискови ситуации.

Area View

Четири вградени камери Ви показват какво се случва наоколо.

Излизане от паркомясто в централни градски части, маневриране в тесни пространства, закачване на прикачен товар: има много ситуации, в които водачът на един автомобил би искал да има поне още един чифт очи. С предлаганата като опция система "Area View" Вие получавате именно това: четири камери следят целия периметър около автомобила и прожектират заснетия образ директно на екрана на инфотейнмънт-системата.

ACC & Front Assist

Поддържа дистанция. И спазва ограниченията на скоростта.

Иска ли Ви се понякога да имате асистент, който да следи за движението пред Вас? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на околната среда "Front Assist", включваща функция за аварийно спиране в града, може да бъдете една идея по-спокойни на пътя.

Камера за задно виждане "Rear View"

Защото нямате очи на гърба.

Опционалната камера за задно виждане "Rear View" Ви позволява да виждате препятствията зад автомобила. Вградената в задната част на автомобила камера Ви изпраща изображения на екрана на инфотейнмънт системата. Това прави паркирането много по-лесно.

Динамичен асисент за светлини

Предайте на Вашия Touareg искрящ вънешн вид.

Изживейте ярката радост, с Dynamic Light Assist и Bi-Xenon фарове с динамични светлини за завои и LED дневни светлини. Те ще придадат на Вашия Touareg особено елегантен вид.

Оборудване за Touareg R-Line.

Покажете какво означава "Sport" в "Sport Utility Vehicle": с ексклузивното оборудване Touareg R-Line.

R-Line интериорен пакет Повече спортен стил за Вашия интериор

Увеличете спортния вид на Вашия Touareg - с комплект педали от неръждаема стомана, декоративни инкрустации "Silver Lane" и отопляем многофункционален волан от кожа с логото R-Line, както и пера за смяна на предавките.

R-Line екстериорен пакет Пренесете спортното излъчване и на улицата.

Подчертайте мощния външен вид на Вашия Touareg със забележителни уширения на праговете, R-Line брони отпред и отзад, както и лъскав черен дифузьор с две хромирани, ъгловидни ауспухови тръби отзад.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип