Има и приложения за Вашия Touareg.

App-Connect & Media Control

За всичко има приложение. И много за Touareg. App-Connect с Android Auto™, Apple CarPlay™ и MirrorLink® може да свърже Вашия смартфон с инфотейнмънт системата в автомобила. Когато е свързан по този начин, избрани приложения на Вашия мобилен телефон могат да се обслужват с помощта на големия сензорен екран в Touareg. Все повече приложения използват информация от автомобила за вълнуващи функционалности: "My Guide" може, взимайки предвид времето и часа, да Ви покаже интересни цели в близост. С "My Rules" можете напр. автоматично да изпратите SMS вкъщи, щом пристигнете във Вашата дестинация.

Volkswagen Media Control за Android и iOS може да включи и Вашите спътници. Тъй като те могат чрез смартфон или таблет да управляват инфотейнмънт системата дистанционно. Така могат да се избират комфортно например музикални програми или да се прехвърлят навигационни цели от адресната книга - дори и от задните места.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип