Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Спортен, стилен и елегантен. Новият Touareg

Един поглед е достатъчен, за да разберете: Ето един премиум SUV с характер. Touareg обаче не само олицетворява симбиозата от перфектно оформен дизайн и луксозно оборудване - той впечатлява и с пригодност за ежедневна употреба, която ще Ви хареса.

SUV от ново поколение.

Новият Touareg, благодарение на самоуверения си дизайн с ясни линии, проявява уникално присъствие. Предлаганите по желание технически акценти, като електромеханичната стабилизация, IQ. Light - матричните LED фарове и Innovision Cockpit, издигат комфорта, преживяването при пътуване и въодушевлението на ново ниво.

Варианти на оборудване

Стилови направления

Кое Ви допада повече: хладния високо технологичен дизайн, топлите цветови нюанси на дървото и кожата или спортните детайли? Независимо какво решите, с луксозните линии на оборудване "Elegance", "Atmoshere"или "R-Line" доказвате стил.

Линия на оборудване „Elegance“ Луксозната естетика Ви очаква.

Touareg „Elegance“: стилната елегантност се среща с изключителния дизайн.

Линия на оборудване „Atmosphere“ Гали сетивата Ви.

Touareg с пакет „Atmosphere“ не прави компромиси с най-висококачествените материали и изключителен комфорт.

Линия на оборудване „R-Line“ Представя се характерно и динамично.

Новият Touareg по природа приема предизвикателствата със спортен дух. При линията на оборудване „R-Line“ това негово качество на характера се вижда още по-ясно – и отвън, и отвътре.

Дизайн

Със своя изразителен и футуристичен дизайн Touareg определя нови мащаби. Ще Ви спечели с множество индивидуални възможности за оформление.

Touareg Augmented Reality Experience: Изтеглете приложението Touareg AR

Изживейте новия Touareg сега директно вкъщи. Просто прожектирайте новия Touareg в реалния свят. Мащабиран и до оригиналния му размер.

Изтеглете в App Store

Декларация за защита на данните приложение Touareg AR

Начало на видеото
Начало на видеото
Екстериор

Екстериор
Открийте нови посоки.

Стилът има ново лице: представителна предница с издължен преден капак, ясно очертани странични линии, характерни задни LED светлини - новият Touareg обединява SUV с елегантност и динамика.

Научете повече

IQ. Light

IQ. Light – матрични LED фарове
Защото никой не обича да го заслепяват.

Осветяване без заслепяване в почти всички ситуации: опционалните IQ. Light - матрични LED фарове с динамично регулиране на дългите светлини "Dynamic Light Assist" осветяват пътя Ви по-ярко и по-далече, без да вредят на другите участници в движението в тяхната зона.

Научете повече

 

Пакет „Black Style“

Пакет „Black Style“
Поставете характерни черни акценти с **опционалния дизайнерски пакет „Black Style“.

Превърнете Вашия Touareg "R-Line" в такъв, който наистина привлича погледите: с дизайнерския пакет "Black Style" ще придадете на визията на Вашия автомобил още повече изразителност.

Научете повече

 

Панорамен покрив

Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане и панорамен покрив на задните места
Погледът е открит за приключения.

Опционалният панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане и панорамен покрив на задните места осигурява впечатляващо усещане за простор и осветителна атмосфера във вътрешността на Вашия Touareg. Свеж въздух, свободен поглед към небето и чувство за безгранична свобода се постигат удобно само с едно натискане на бутон.

Научете повече

 

Джанти

Джанти
Джанти, които ще Ви харесат. Дизайн, който ще Ви развълнува.

Touareg има подходящите джанти за всеки вкус: от динамично-спортни до стилно-елегантни - джантите отлично се вписват във външния облик и допринасят за впечатляващото присъствие на Вашия Touareg.

Научете повече

 

Dekore

Декорации
Кой тип декорация е Вашият?

Атмосферата в интериора на Вашия Touareg е силно повлияна от декорацията на вътрешното пространство. По желание можете да избират между различни линии на оборудване, които придават на интериора на Вашия автомобил още повече индивидуалност и характер.

Научете повече

 

Innovision Cockpit.

Innovision Cockpit принадлежи към акцентите на Touareg. Широкият, извит екран с брилянтно качество на изображението предлага на водача уникална ориентация и интуитивна концепция за управление без превключватели. Настанете се в кокпита на бъдещето. По желание водачът на Touareg сяда пред голям, извит дисплей и управлява дигиталните индикатори чрез докосване, чрез жестове или говор.

Научете повече

Начало на видеото
Discover Premium
Digital Cockpit
Head-up дисплей
Discover Premium
Digital Cockpit
Head-up дисплей

Discover Premium
Насладете се на инфотейнмънт в ново измерение.

Опционалната навигационна система "Discover Premium" напредва в нови измерения: с огромния сензорен дисплей с размер 38 см тя може да представя повече информация и да предостави огромно разнообразие от функции.

Digital Cockpit
Вижте точно информацията, която искате да видите.

Опционалният дигитален комбиинструмент Digital Cockpit може да Ви покаже повече информация от скорост, оборотомер и ниво на запълване на резервоара - индивидуално можете така да групирате информацията, както отговаря на желанията Ви. Големият дисплей и иновативните функции Ви дават по-обширен преглед, отколкото когато и да било досега.

Head-up дисплей
Погледът Ви остава на пътя.

Погледът Ви остава на пътя и въпреки това виждате важна информация за автомобила. Тъй като опционалният Head-up дисплей прожектира на предното стъкло индикация за скоростта, както и указания на навигацията и асистиращите системи за водача.

Комфорт

Очаквайте комфорт на най-високо ниво. В Touareg Вие сте господарят на пътя и се радвате на удобно голямо пространство, практично оборудване и иновативна техника за висока пригодност за ежедневно ползване.

Концепция за вътрешното пространство

Концепция за вътрешното пространство
Насладете се на изцяло ново усещане за простор.

Вие и Вашите пасажери ще се чувствате добре, тъй като в Touareg луксозният дизайн среща отлична функционалност. Голямото товарно отделение и електрическият заден капак осигуряват изключителна гъвкавост с висок фактор на комфорт за Вашите начинания.

Научете повече

Амбиентно осветление

Амбиентно осветление
Потопете вътрешното пространство в любимия си цвят.

Когато се стъмни, атмосферата в Touareg винаги е изключително уютна. Причината е бялото или по желание многоцветно амбиентно осветление. При 30 цвята винаги ще пътувате в атмосферата от светлина, която желаете в момента.

Научете повече

 

Седалка ergoComfort

Седалка ergoComfort
18 начина за релаксация.

Насладете се на малко уелнес по време на пътуване. Опционалната седалка ergoComfort за водача и спътника по желание можете да оборудвате с масажна функция. Различни програми помагат за освобождаване от напрежението в гърба. Останете във форма, дори след часове зад волана.

Научете повече

 

Електромеханизъм за затваряне на вратите

Електромеханизъм за затваряне на вратите
Забравете тряскането на вратите.

В тесни паркоместа не винаги имате достатъчен замах, за да затворите надеждно вратата на автомобила. С опционалния електромеханизъм за затваряне на вратите вече не е нужна голяма сила, тъй като вратите автоматично се издърпват и затварят, когато са притворени.

Научете повече

 

Climatronic

Климатична инсталация „Air Care Climatronic“
Защото всеки усеща температурата различно.

При каква температура се чувствате добре? При серийната климатична инсталация "Air Care Climatronic" с антиалергичен филтър водачът и спътникът могат да направят настройките си независимо един от друг. Опционалният "Climatronic" с 4 зони отчита и различните нужди на спътниците в задната част.

Научете повече

 

Easy Open и Easy Close

Easy Open/Easy Close
Разкрива Ви съвсем нови възможности.

Нямате свободна ръка? Опционалната функция "Easy Open" Ви дава възможност да отваряте задния капак, без да трябва да оставяте нещо. А благодарение на "Easy Close" трябва да натиснете само един бутон,за да затворите капака на багажника.

Научете повече

 

Начало на видеото

Асистиращи системи

Touareg впечатлява и по отношение на техниката. Тъй като може да служи с асистиращи системи за водача, много от които за пръв път се ползват в автомобил на Volkswagen.

Асистиращи системи

Система за нощно виждане

Назад към прегледа

Вижте какво се крие в тъмното.

Вероятно познавате уредите за нощно виждане от шпионските филми. Сега имате такъв във Вашия автомобил. Лъчите на опционалната система за нощно виждане на Touareg могат да Ви предоставят в кокпита топлинно изображение на околността с човек или животно.

Проактивна система за защита на пътниците

Назад към прегледа

Така сте защитени от всички страни.

За да защити Вас и спътниците Ви, опционалната проактивна система за защита на пътниците може да Ви обезопаси от всички страни. Ако бъде разпозната опасност от сблъсък, следват автоматични предпазни мерки, като затягане на коланите, изправяне на седалките и затваряне на прозорците и панорамния покрив.

Park Assist

Назад към прегледа

Паркиране с финес

„Park Assist“ съвсем спокойно маневрира във Вашето желано паркомясто. Докато Вие само подавате газ или натискате спирачката, системата, в рамките на ограниченията си, върши останалото.

Асистент за задръстване

Назад към прегледа

Помощ при трафик с чести спирания.

Помощ при трафик с чести спирания.
Опционалният асистент за задръстване може, в рамките на ограниченията на системата, да разтовари водача при трафик с чести спирания и така да предотврати злополуки в задръстване.

ACC

Назад към прегледа

Автоматичното регулиране на дистанцията ACC с превантивен контрол на скоростта и ограничител на скоростта

Най-добре се шофира с дистанция.
Безспорно една от най-полезните асистиращи системи за водача: опционалното автоматично регулиране на дистанцията ACC с превантивен контрол на скоростта. Вие определяте максималната скорост, а системата помага, в рамките на ограниченията си, да не я превишавате. Освен това, в рамките на ограниченията на системата, автоматично се спазва минимална дистанция до автомобилите отпред.

Асистент при навлизане в кръстовище

Назад към прегледа

Тъй като не можете да виждате зад ъгъла.

Трудни за ориентиране изходи и кръстовища в лоша видимост принуждават водача да напредва предпазливо. С помощта на радарна техника опционалният асистент при навлизане в кръстовище може да помогне, в рамките на ограниченията на системата, да надникнете зад ъгъла. Така системата помага своевременно да се разпознаят преминаващи автомобили или пешеходци.

Преживяване при пътуване

Независимо дали с удоволствие шофирате спортно или искате да се докажете на пресечен терен, технологиите придават на Touareg изключителни динамични характеристики.

Начало на видеото

Благодарение на управлението на всички колела повече стабилност и маневреност в едно.

Управление на всички колела

Ако завиват не само предните, но и задните колела, е възможна по-малка траектория на завиване. Тази техника, която прави автомобила изключително маневрен и повишава стабилността на управлението, можете при желание да използвате с Touareg.

Научете повече

Така няма да се разлюлеете.

Електромеханична активна стабилизация

Взимате ли завоите по-спортно? Опционалната електромеханична активна стабилизация намалява страничния наклон и тенденцията към недозавиване Резултатът: поразително динамични показатели на движение.

Научете повече

Винаги на правилното ниво.

Въздушно окачване

За да не намалява Вашата радост от шофирането, Touareg е снабден опционално с комфортно въздушно окачване. То напасва височината на каросерията към съответния терен.

Научете повече

Справете се и с труден терен.

Offroad-Paket

С опционалния пакет Offroad Вашият Touareg е въоръжен и за ползване в трудни местности - от защитата срещу удари от камъчета, до разширения избор на профил на шофиране, за да се движи по най-разнообразни терени.

Научете повече

Инфотейнмънт

В новия Touareg сте оптимално свързани. Наслаждавайте се на забавлението, както Ви харесва - по желание и с изключителен Surround-Sound. Радиото, навигацията и функциите на автомобила се управляват отчасти с жестове.

Always on
Навигационни системи
Car-Net
Мобилна телефония
Dynaudio
App-Connect & Media Control
Always on
Навигационни системи
Car-Net
Мобилна телефония
Dynaudio
App-Connect & Media Control

Always on
Винаги в добро настроение.

В Touareg сте винаги онлайн. Вградена eSIM карта Ви осигурява достъпа до интернет, а с това и до света на мобилните онлайн услуги на Car-Net. Така винаги имате най-актуалната информация и се наслаждавате нон стоп на забавлението.

Навигационни системи
Толкова комфортна може да е навигацията.

Серийната навигационна система "Discover Pro" с голям стъклен сензорен екран може да изпълни почти всяко желание. Освен това Touareg предлага опционално "Discover Premium", който заедно с Digital Cockpit, извития и обърнат към шофьора дисплей и нова, интуитивна концепция за управление напълно дигитализира кокпита.

Car-Net
Свързаният свят на Car-Net е отворен за Вас.

Мобилните онлайн услуги скоро ще станат толкова незаменими за Вас, колкото смартфонът в ежедневието. Дигиталното свързване подобрява навигацията и комуникацията, помага Ви посредством актуална информация да пестите време и при нужда осигурява бърза помощ.

Мобилна телефония
Улеснява Вашата комуникация.

Сложете край на кълбото от кабели в автомобила. Опционалният телефонен интерфейс "Business" осигурява чисто приемане и функцията за индуктивно зареждане на смартфони.

Dynaudio
Открийте пътувайки света на звуците.

Най-високи тонове за Touareg. Но и безкрайно дълбоки басове. По желание Ви съпровожда фантастичен 7,1-канален Dolby Surround звук от DYNAUDIO, с 14 високоговорителя, абсолютно точно настроени към стерео звука на автомобила.

App-Connect & Media Control
Има и приложения за Вашия Touareg.

В Touareg благодарение на App-Connect можете да свържете Вашия смартфон с инфотейнмънт системата и да използвате много приложения по време на пътуването. Volkswagen Media Control позволява на спътниците Ви да участват в определянето на програмата чрез мобилно устройство.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип