Насладете се на Инфотейнмънт в ново измерение.

Discover Premium

Голяма, по-голяма, най-голяма: опционално предлаганата навигационна система "Discover Premium" благодарение на своя екран с диагонал 38 см (15 инча) дава възможност за по-добра видимост на навигационните карти и разнообразни възможности за представяне. Тя може да Ви покаже съдържание и функции, както предпочитате, включително и приложенията на Вашия смартфон. Тъй като благодарение на Car-Net App-Connect можете да използване технологиите MirrorLink®, Apple CarPlay™ и Android Auto™, които прехвърлят избрани приложения на мобилния Ви телефон на дисплея на "Discover Premium". Освен това притежава елегантен и привличащ вниманието извит дисплей, който можете да управлявате чрез докосване, гласови или жестови команди.

Към обхвата ѝ принадлежи и телефонният интерфейс "Business" с функция за индуктивно зареждане. С нея можете да зареждате безжично своя смартфон, като просто го поставите в предвиденото за това отделение.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип