Насладете се на изцяло ново усещане за простор.

Концепция за вътрешното пространство

Touareg Ви осигурява свобода на движението. Това се отнася не само до неговите динамични характеристики, но и до просторния интериор. В ориентирания към водача кокпит запазвате контрола, а пасажерите се наслаждават на светлината, въздуха или звездите през опционалния панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане и панорамен покрив на задните места.

Пространството в багажника и плъзгащата се подвижна и сгъваема в съотношение 40:20:40 задна седалка правят Touareg изключително гъвкав. С натискане на бутон багажникът може лесно да се отваря и затваря посредством електрическия капак на багажника. С опционалния пакет за организация на багажното пространство с релси, колан за фиксиране и преградна греда и подвижния двулицев под сте оборудвани за почти всички големи или малки експедиции.

Ако товарното отделение не достига, могат да се добавят опционалните рейки на покрива. Те служат за закрепване на системи за превоз на обемист багаж, като колела, ски или каяк¹. Анодизирани в черно или сребърно, те и без товар са акцент, тъй като подчертават характерния спортен облик на Вашия Touareg.

Моля, винаги обезопасявайте правилно Вашия товар.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип