Толкова комфортна може да е навигацията.

Навигационни системи

 Навигационната система "Discover Pro" със сериен Car-Net App-Connect може да се управлява напълно интуитивно със своя стъклен TFT сензорен екран с размер 23,4 см (9,2 инча) с цветен дисплей, сензор за приближаване и иновативно жестово управление. Така можете да управлявате редица точки от менюто с прост хоризонтален жест. Системата разполага с инсталирани карти за Европа, осем високоговорителя и FM радиоприемане. Слот за SD-карти и USB-изход, както и телефонен интерфейс с Bluetooth пълно инфотейнмънт преживяването.

Флагманът сред навигационните уреди е опционалният "Discover Premium" със своя екран с размер 38 см (14,9 инча). Той е част от Innovision Cockpit и е интегриран в извит и ориентиран към водача стъклен панел, който достига от зоната на тахометъра до средната конзола. Системата без превключватели можете удобно да управлявате с говор, жест или докосване, както Ви е познато от Вашия смартфон.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип