Справете се и с труден терен.

Offroad-Paket

Ако сте се втурнали в офроуд приключение и може би искате дори да завоювате екстремен терен, трябва по-внимателно да разгледате опционалния Offroad-Paket.

Към него спада адаптиране на динамичните характеристики чрез разширен избор на профил на шофиране. Освен стандартните профили "Normal", "Sport", "Comfort", "Eco", "Snow", "Offroad" и "Individual" получавате две допълнителни опции: "черен път" и "пясък". С тях можете да адаптирате към даденостите двигателя и скоростната кутия, както и параметрите на определени асистиращи системи. Задвижването на всички колела 4MOTION движи всички колела независимо едно от друго и може да осигури и напредването, когато по пресечен терен вече не всички колела докосват земята.

Допълнително с Offroad-Paket получавате модификации, които не се предават и при използване в трудни условия, напр. защитна ламарина за резервоара, защита на радиатора, защита на акумулатора и усилена защита на пода. А двете халки за теглене могат да се окажат спасение и за други членове на експедицията.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип