Декларация за защита на данните приложение Touareg AR

С тази Декларация за защита на личните данни Volkswagen AG, Berliner Ring 2, 38440 Волфсбург, вписан в търговския регистър на областния съд Брауншвайг под № HRB 100484, ("ние") Ви информира относно събирането, обработката и използването на Вашите лични данни при използването на мобилното приложение "Touareg AR".

 1. Обща информация
  Събирането, обработката и използването на Вашите лични данни (като името, имейл адреса или мобилния Ви номер се извършва от нас, винаги в съответствие с валидните законови разпоредби относно защитата на личните данни.

  1.1. Събиране, обработка и използване на Вашите лични данни
  Приложението не събира никакви данни и следователно не изпраща никакви данни към Volkswagen.

  1.2. Фотофункция
  Приложението дава възможност на потребителя да изживее Volkswagen Touareg 3 в Augmented Reality. Могат да се правят снимки. Те могат да се споделят чрез присъщите на смартфона функции. Показаните конфигурации не се предлагат за закупуване във всяка страна.
 2. Вашите права
  Имате право по всяко време да получавате информация, да я коригирате и изтривате, по отношение на обработката и използването на Вашите лични данни. Ако сте се съгласили да използваме Вашите лични данни за реклама, можете по всяко време да отмените Вашето съгласие за в бъдеще. Можете да се възползвате от тези права по отношение на Volkswagen AG безплатно чрез имейл адреса datenschutz(kwfat)volkswagen(kwfdot)de или зададените в импресума данни за контакт.

Версия: март 2018

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип