Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Мощен пакет в малък формат.

Малък, но не може да се пропусне. Още от пръв поглед става ясно: това е най-спортният up! на всички времена. И най-мощният. За това се грижи двигателят 1,0 л TSI с 85 kW (115 к.с.). Дори и възхитените погледи не могат да се наситят.

Акценти.

Отпред Повече GTI на грам.

Малък, но не може да се пропусне. Още от пръв поглед става ясно: up! GTI носи с чест името си. Самоуверено представя GTI страничните ивици1. И всеки друг детайл – спортният дизайн на предната част и радиаторната решетка, затъмнените странични стъкла отзад, светещите червени спирачни апарати. Всичко това обещава чисто GTI усещане, събрано на 362,8 см.

Задна част Завиждащите погледи са гарантирани.

Мощ и лекота в едно. Нищо чудно, че up! GTI оставя другите зад себе си. Толкова по-важен е изгледът отзад. Хромираната ауспухова тръба, черният дифузьор и задният спойлер показват още на място: това е спортният up! на всички времена.

Вътрешно пространство Не е място за слаби нерви.

GTI гените се наследяват доминантно. Не е трудно да се разпознаят върху седалките с типичното за GTI каре „clark“, по Dash pad „pixels red“, по бутона за превключване на скоростите GTI или по червените декоративни шевове на мултифункционалния волан. С тези и други детайли като елегантните хромирани елементи и амбиентното осветление в червено новият up! GTI е гъдел за сетивата.

Инфотейнмънт Работи на пътя. И на магистралата на данните.

up! GTI е на предни позиции и по темата за инфотейнмънт. Благодарение на серийното радио „composition phone“ в комбинация със също серийното „maps + more dock“ той на максимална скорост се свързва с Вашия смартфон. Между другото, ако искате, с него лесно можете да навигирате с Вашия up! GTI до желаната цел. Подходящото приложение Ви свързва също така бързо с автомобила, Вашите приятели и Вашата плейлиста. А опционалната озвучителна система „beats“ впечатлява с мощност и 300 вата. Тя мощно разпределя оригиналния Beats звук динамично в целия автомобил.

Изживейте акцентите на up! GTI от различни перспективи.С up! GTI bringt Volkswagen пуска първия модел на пазара, който е одобрен съгласно новата процедура за изпитване WLTP (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure). Наред със задължителните актуални данни за разхода съгласно NEFZ (Neuer Europäischer Fahrzyklus) на разположение са и близките до практиката WLTP стойности. WLTP инициира единен в много части на света тестови процес за определяне на разхода на гориво и емисиите на отработените газове. Обаче данъкът върху стандартния разход на гориво (NoVA) продължава да се определя въз основа на CO2 стойността, измерена по NEFZ. За up! GTI CO2 емисиите са определени комбинирано 110 г/км2. Разход по NEFZ: комбиниран 4,8 л/100 км2.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип