Информация в практически реално време - директно във вашия ID.

Вашата сателитна навигация винаги знае най-преките пътища, благодарение на онлайн информацията в практически реално време

Информацията в практически реално време* съкращава времето за пътуване и го прави по-приятно. При проблеми с трафика по маршрута, навигационната система на вашия ID. използва достъпа до онлайн информация за пътнотранспортната обстановка и го коригира проактивно. Можете също да изпращате желаните крайни цели на пътуванията от вашия смартфон директно към навигационната система на вашия ID. или да търсите интересни обекти (POI) като ресторанти чрез нейната функция за онлайн търсене. Навигационните карти във вашия електомобил също се актуализират автоматично.1

* Предлага се в рамките на мрежовото покритие на съответния мобилен оператор.

За да използвате услугите на VW Connect и VW Connect Plus или на We Connect и We Connect Plus при моделното семейство ID. е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате във VW Connect / VW Connect Plus или в We Connect / We Connect Plus с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален VW Connect / VW Connect Plus или We Connect / We Connect Plus договор онлайн с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите на VW Connect Plus / We Connect Plus през целия безплатен срок на договора, имате на разположение период от 90 дни след предаването на автомобила, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението "Volkswagen" (на разположение за изтегляне в App Store и Google Play Store). При по-късна регистрация времето за безплатно ползване на услугате се съкращава. Можете да видите точният срок на валидност на услугата по време на активиране или след активирането на myvolkswagen.net. След изтичане на първоначалния срок на действие на VW Connect Plus / We Connect Plus, ползването на услугите може да бъде продължено срещу допълнително заплащане.

Някои мобилни онлайн услуги от VW Connect / VW Connect Plus или We Connect / We Connect Plus могат да се използват само чрез приложението "Volkswagen" App. За използването на това безплатно приложение е необходимо наличието на смартфон със съвместима операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с функция за пренос на данни и съответен съществуващ или отделно сключен за целта договор между вас и вашия мобилен оператор. Вследствие на мобилния пренос на данни е възможно, в зависимост от условията на договора с вашия мобилен оператор, и най-вече при използване в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг)

Мобилните онлайн услуги са на разположение в периода на действие на договора и може да подлежат на промени в съдържанието в течение на този период. Услугите, включени в пакетите VW Connect und VW Connect Plus или We Connect и We Connect Plus може да варират в различните държави. Предлагането на услугите зависи също от модела на автомобила, оборудването и версията на инсталирания софтуер. Това важи и за услуги, предлагани от трети страни. Допълнителна информация можете да намерите в интернет на адрес connect.volkswagen.com и при вашия дилър на Volkswagen. Моля, обърнете внимание и на актуалните общи условия за дигитални услуги при моделното семейство ID.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Илюстрациите показват новото поколение инфотейнмънт системи; Услугите се предлагат и при по-старото поколение.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Всички услуги за ID. моделите

Всички услуги за ID. моделите

С VW Connect / VW Connect Plus и We Connect / We Connect Plus можете да използвате в своя ID. Цяла гама от полезни онлайн услуги, които да ви помагат и забавляват. Тук можете да видите с един поглед всички наши дигитални предложения и съответните изисквания за тяхното използване.

Предлагането на услугите, описани в пакетите VW Connect и VW Connect Plus, както и We Connect и We Connect Plus, може да се различава в различните държави и зависи от модела, моделната година, оборудването на автомобила и версията на ID. Software - от ID. Software 3.0 с We Connect и от ID. Software 4.0 с VW Connect. Повече информация за предлаганите услуги можете да получите в зоната за клиенти на myVolkswagen или във вашето смартфон приложение Volkswagen App.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип