Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Пълна свобода

Най-продаваният SUV в Европа и най-добре продаваният съвременен модел на Volkswagen сега вече се предлага и в изпълнение на Volkswagen R. Без значение дали се движи по асфалтираните пътища или извън тях, Tiguan R има един отговор на почти всички въпроси. По пътя към офиса, при изпълнение на всекидневните задачи или като надежден партньор по време на семейните ваканции - това е един истински универсален талант, който се представя блестящо наистина навсякъде: в града, по междуградските потища, сред природата или на магистралата.

Tiguan R – нека разгледаме по-подробно акцентите в спортния модел:

Нови емоции

Tiguan R показва ясно своя състезателен характер благодарение на мощността от 235 кВт (320 к.с.).

Още Performance акценти

Екстериор

R-логото на радиаторната решетка и характерно оформените брони демонстрират силата на този автомобил.

Още R-Styling акценти

Вашият SUV

Превърнете Тiguan R във ваш индивидуален партньор.

Конфигуратор

Performance

Нови емоции

Мощен универсален талант

R-логото в задната част на автомобила сигнализира по недвусмислен начин: този нов член на моделното семейство и спортен и най-вече - бърз. С 235 кВт (320 к.с.) и максимален въртящ момент от 420 Нм динамиката се усеща при всяко шофиране. 

Мощност и спортен дух

Изживейте максимум R

Спортният модел разполага с разработено специално за него DCC-спортно окачване с активируем Race-режим, прогресивно кормилно управление и ново двойно предаване: 4MOTION-системата с R-Performance Torque Vectoring ви предлага едно ново измерение на динамиката на пътя благодарение на гъвкавото разпределение на тягата между колелата на задния мост, създадено от Performance-експертите на Volkswagen R. За особено спортно усещане при шофиране се грижи предлаганата като опция R-Performance титанова ауспухова система от Akrapovič.

Колела

Силно излъчване

Предлаганите по желание на клиента 21-цолови колела от алуминиева сплав "Estoril" придават на този универсател талант истински състезателен характер. Лакираният в черно дифузор в задната част е блестящ завършек на спортно-емоционалното излъчване.

R-Styling

Екстериор

Характе-R

Спортният модел се разпознава най-вече по променената предна част. Радиаторната решетка с новото R-лого, характерната предна броня и лакираните в черно въздухозаборници добавят допълнително облагородяват сам по себе си изключително изискания дизайн. Лакираният в черно дифузор в задната част е блестящ завършек на спортно-емоционалното излъчване.

Седалки

Неподправен спортен дух

На ексклузивните спортни седалки с интегрирани подглавници вие се наслаждавате на абсолютен контрол и максимален комфорт. Още по-удобно ще ви бъде с предлаганите като опция Top-комфортни седалки. Тяхната тапицерия от кожа Nappa отразява премиум-характера на интериорното обзавеждане не само като визия, но и създава приятно усещане при докосване.

Интериор

Спортна атмосфера

Концепцията за управление на функциите посредством сензорни повърхности се пренася и на мултифункционалния волан, а благодарение на прегледните контролни прибори винаги държите всички важни информации под око. Добре дошли в най-бързия Tiguan на всички времена!

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип