Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Импресум Авторски права/­отговорност

Авторски права/­отговорност

Всички показани снимки, текстове, цени и други изображения отговарят на българската продажбена програма на Volkswagen към момента на изработване на сайта и представят необвързваща информация. Не се изключват промени впоследствие. Volkswagen не поема отговорност за допуснати грешки. Промени в конструкцията и оборудването при доставката, както и отклонения в цвета не се изключват на по-късен етап. Всички посочени цени са необвързващи некартелни ориентировъчни цени с включен данък върху нормативния разход и ДДС.

Програмата, включително всички нейни части, като данни и снимки, е обект на авторско право. Всяка употреба извън тесните граници на закона за авторските права без съгласие е недопустима и наказуема. Това се отнася по-специално за размножаване, преводи, екранизации и обработка в електронни системи.

Използването на снимки е позволено само за лични цели. VOLKSWAGEN AG е собственик на множество регистрирани търговски марки. Защитени по-специално са знаци като: Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro,  4MOTION.

Обстоятелството, че даден знак не се съдържа в този списък и/или не е обозначен в текст като търговска марка, не може да се тълкува в смисъл, че този знак не е регистрирана (търговска) марка и/или че този знак би могъл да се използва без предварителното писмено съгласие на VOLKSWAGEN AG, съответно на Porsche Austria/Порше БГ.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип