Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Информация относно нерегламентиран внос в ЕС на модели Volkswagen ID.

Информация относно нерегламентиран внос в ЕС на модели Volkswagen ID.

Volkswagen посочва, че редица модели Volkswagen ID., произведени в Китай, са внесени на европейски пазари по неофициални канали.

Въпреки неточни твърдения, направени от неоторизирани дистрибутори, тези предлагани модели Volkswagen ID. не са с включена международна гаранция. В допълнение всички изисквания за обслужване и поддръжка, включително гаранция и куланция, не могат да бъдат поети от оторизираните продажбено-сервизни центрове на марката Volkswagen. Също така Volkswagen и съответният вносител не могат да предоставят на клиентите оригинални части на Volkswagen за модели като Volkswagen ID.6, които се продават само в Китай.

Клиентите, които изберат да купуват чрез тези неофициални канали, трябва да го направят, знаейки, че в допълнение към липсата на обслужване, гаранция и доставка на резервни части, превозните средства идват с версия на софтуера, предназначена за друг пазар. Подобно на гаранцията и сервизното обслужване, софтуерът не може да се поддържа от оторизираните продажбено-сервизни центрове на Volkswagen. Освен това внесените по неоторизиран път модели ID. са създадени само за условията и изискванията на китайския пазар. Следователно те не са хомологирани за други пазари и адаптирани към специфични пазарни изисквания. Нямат европейско типово одобрение, както и сертификат за съответствие (CoC).

Volkswagen и официалният вносител остават ангажирани към клиентите на марката и затова силно препоръчваме да бъде проявявана максимална предпазливост и да бъде преосмислено закупуването на модел Volkswagen ID. чрез неофициални канали. Съветваме клиентите да посетят оторизираната дилърска мрежа, за да открият най-новата гама от налични продукти на Volkswagen, които са официално одобрени за продажба на конкретния пазар и се предлагат с установената гаранция и сервизна поддръжка. Volkswagen и оторизираният вносител ще се радват да организират контакт с официалните дистрибутори на марката.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип