Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Оригинални комплекти колела

Volkswagen Оригинални комплекти колела

На път с комплекти колела от Volkswagen: Оптимална комбинация джанта-гума-автомобил.

Комплектите колела от Volkswagen съчетават убедително качество, висока функционалност и съвременен дизайн. Всеки комплект колела се отличава чрез оптимална комбинация джанта-гума-автомобил.

А ние като производители сме сигурни, че те пасват перфектно както визуално, така и технически на Вашия модел Volkswagen.

Вашите предимства

 • По-добро качество.
  Истински Оригинал: нашите комплекти колела изпълняват напълно високите стандарти за качество на Volkswagen.
 • По-добра безопасност.
  Специалните методи за изпитание на комплектите колела потвърждават високото ниво на безопасност.
 • Оптимално взаимодействие.
  С нашето ноу-хау на производител може да бъдете сигурни, че е постигната идеалната комбинация джанта-гума-автомобил, която отговоря както технически, така и визуално точно на Вашия Volkswagen. Монтажът на гумата към джантата се извършва напълно автоматично на най-модерни производствени линии.
Информация за продукта

Колелата на Вашия Volkswagen допринасят за Вашата пътна безопасност - и са от решаващо значение за външното излъчване на автомобила. С комплектите колела на Volkswagen Вие сте добре подготвени.

Актуални предложения

Оригинални комплекти колела

За лято и зима, спортни или елегантни, от up! до Arteon: Изберете при Volkswagen Оригинални аксесоари джанти сред такива с най-различни цветове и дизайни. Всички те обаче имат някои общи характеристики: изпробвана стабилност, многократни изпитвания и лесно почистване.

Изключително качество, високо ниво на сигурност, модерен дизайн: всички предимства на Volkswagen, с които сте свикнали. Благодарение на сътрудничеството ни с водещи производители на гуми нашите комплекти колела Ви осигуряват добър контакт с пътното платно - метър след метър.

 • Комплектите колела, включени в асортимента на Volkswagen Оригинални Аксесоари, перфектно се съчетават със съответния модел Volkswagen. Въз основа на дългогодишен опит нашите конструктори комплектоват оптималната комбинация джанта-гума за Вашия модел автомобил.
 • Стандарти на Volkswagen: Джанта и гума се свързват в едно идеално цяло при използване на най-модерни производствени линии.
 • При производството на нашите комплекти колела осигуряваме температурно контролирани условия с цел гарантиране на постоянно високо им качество
 • Всяко едно колело се подлага на идеално измерване на формата и баланса, както и на индивидуален за автомобила контрол за остатъчен дисбаланс.
 • Правилно съхранение до доставката също така е част от услугата.

 

Най-новата технология за ефективност и безопасност

Качеството, безопасността и дизайнът на Оригиналните комплекти колела от Volkswagen са от първостепенно значение. Запознайте се с целия производствен процес: от първия щрих до заключителния етап на проверка. Разработени за доброто пътно поведение на автомобила и Вашия комфорт.

Сигурни на път: Както през лятото, така и през зимата

Демонтирате и монтирате ли Вашите зимните съот. летните гуми от джантите? Спестете не само време, но и пари с Оригиналните комплекти колела от Volkswagen със зимни или летни гуми.

Спортни алуминиеви джанти срещу здрави стоманени джанти

По-привлекателната визия на алуминиевите джанти се изправя пред устойчивостта на стоманените джанти - поне на теория. Нашите алуминиеви джанти привличат внимание не само с дизайна си, който е резултат от тясното сътрудничество на дизайнерите на автомобили и дизайнерите на аксесоари, но ѝ с високите стандарти, които залагаме по отношението на безопасността и качеството. Корозията и повърхностната ръжда принадлежат на миналото, дори през зимата: Оригиналните алуминиеви джанти Volkswagen са разработени специално за използване при сняг и киша. Специалните зимни повърхности предоставят висока устойчивост на корозия. Всички джанти се почистват лесно и са устойчиви - по-специално на пътна луга. Така че стоманените джанти вече не са задължителни през зимата.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип