Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

На път с комплекти колела от Volkswagen: Оптимална комбинация джанта-гума-автомобил. Комплектите колела от Volkswagen съчетават убедително качество, висока функционалност и съвременен дизайн. Всеки комплект колела се отличава чрез оптимална комбинация джанта-гума-автомобил. А ние като производители сме сигурни, че те пасват перфектно както визуално, така и технически на Вашия модел Volkswagen.

Вашите предимства Информация за продукта

Вашите предимства

Вашите предимства

  • По-добро качество.

Истински Оригинал: нашите комплекти колела изпълняват напълно високите стандарти за качество на Volkswagen.

  • По-добра безопасност.

Специалните методи за изпитание на комплектите колела потвърждават високото ниво на безопасност.

  • Оптимално взаимодействие.

С нашето ноу-хау на производител може да бъдете сигурни, че е постигната идеалната комбинация джанта-гума-автомобил, която отговоря както технически, така и визуално точно на Вашия Volkswagen. Монтажът на гумата към джантата се извършва напълно автоматично на най-модерни производствени линии.

Информация за продукта

Информация за продукта

Колелата на Вашия Volkswagen допринасят за Вашата пътна безопасност - и са от решаващо значение за външното излъчване на автомобила. С комплектите колела на Volkswagen Вие сте добре подготвени.

Оригинални комплекти колела.

За лято и зима, спортни или елегантни, от up! до Arteon: Изберете при Volkswagen Оригинални аксесоари джанти сред такива с най-различни цветове и дизайни. Всички те обаче имат някои общи характеристики: изпробвана стабилност, многократни изпитвания и лесно почистване.

Изключително качество, високо ниво на сигурност, модерен дизайн: всички предимства на Volkswagen, с които сте свикнали. Благодарение на сътрудничеството ни с водещи производители на гуми нашите комплекти колела Ви осигуряват добър контакт с пътното платно - метър след метър.
  • Комплектите колела, включени в асортимента на Volkswagen Оригинални Аксесоари, перфектно се съчетават със съответния модел Volkswagen. Въз основа на дългогодишен опит нашите конструктори комплектоват оптималната комбинация джанта-гума за Вашия модел автомобил.
  • Стандарти на Volkswagen: Джанта и гума се свързват в едно идеално цяло при използване на най-модерни производствени линии.
  • При производството на нашите комплекти колела осигуряваме температурно контролирани условия с цел гарантиране на постоянно високо им качество
  • Всяко едно колело се подлага на идеално измерване на формата и баланса, както и на индивидуален за автомобила контрол за остатъчен дисбаланс.
  • Правилно съхранение до доставката също така е част от услугата.
Start Video

Най-новата технология за ефективност и безопасност.

Качеството, безопасността и дизайнът на Оригиналните комплекти колела от Volkswagen са от първостепенно значение. Запознайте се с целия производствен процес: от първия щрих до заключителния етап на проверка. Разработени за доброто пътно поведение на автомобила и Вашия комфорт.

Сигурни на път: Както през лятото, така и през зимата. Демонтирате и монтирате ли Вашите зимните съот. летните гуми от джантите? Спестете не само време, но и пари с Оригиналните комплекти колела от Volkswagen със зимни или летни гуми.

Вашите предимства.

През средния си експлоатационен живот една гума изминава разстояние, колкото една обиколка на света. Затова високото качество е абсолютно задължително: Летни и зимни гуми на отделни алуминиеви или стоманени джанти са колела, на които можете да разчитате. Всеобхватни тестове за здравина, тестове за продължителен пробег, автомобилни тестове, както и проверки на материалите и на повърхностите доказват безопасността на нашите комплекти колела.

Оригинални комплекти колела с летни гуми.

Стартирайте лятото с изключително качество, високо ниво на сигурност и модерен дизайн. С летните комплекти колела от Volkswagen Оригинални аксесоари придавате на Вашия автомобил подходящия външен вид. Изпитани показатели на движение, невероятен външен вид: Напълно автоматичният монтаж се извършва на най-модерни производствени линии. Тук джанта и гума се свързват с максимална прецизност в едно идеално цяло. След монтажа се извършва индивидуален за автомобила контрол за остатъчен дисбаланс съобразно стандартите на Volkswagen.

Оригинални комплекти колела със зимни гуми.

Зимата идва - обърнете гръб на снега, леда и заледяването. Комбинацията джанта-гума за зимния сезон отговаря - както всички наши продукти - на високите стандарт на Volkswagen, почиства се лесно и е много подходяща за вериги за сняг. Благодарение на специалната си каучукова смес и профила на протекторите използваните от нас гуми от високия пазарен сегмент осигуряват отлични показатели на движение и много добро сцепление.

Спортни алуминиеви джанти срещу здрави стоманени джанти.

По-привлекателната визия на алуминиевите джанти се изправя пред устойчивостта на стоманените джанти - поне на теория. Нашите алуминиеви джанти привличат внимание не само с дизайна си, който е резултат от тясното сътрудничество на дизайнерите на автомобили и дизайнерите на аксесоари, но ѝ с високите стандарти, които залагаме по отношението на безопасността и качеството. Корозията и повърхностната ръжда принадлежат на миналото, дори през зимата: Оригиналните алуминиеви джанти Volkswagen са разработени специално за използване при сняг и киша. Специалните зимни повърхности предоставят висока устойчивост на корозия. Всички джанти се почистват лесно и са устойчиви - по-специално на пътна луга. Така че стоманените джанти вече не са задължителни през зимата.

Оставете се да бъдете вдъхновени. Индивидуален до най-малкия детайл: Сред предложенията на комплектите колела ще намерите интересни Оригинални аксесоари, които са предназначени точно за Вашия Volkswagen автомобил.

Вериги за сняг

Здрава опора, когато се нуждаете от нея. Volkswagen Оригинални вериги за сняг се поставят лесно и Ви дават плавност и комфорт при движение.
Каталожен номер 14"-15": 000091387T
Каталожен номер 16": 000091387BD
Каталожен номер 17"-19": 000091387L

Калъфи за гуми

Предпазете гумите и джанти си. Комплектът калъфи за гуми (4 броя) от здрав полиестер е идеален за съхранение на Вашите зимни или летни гуми.
Каталожен номер до 18": 000073900
Каталожен номер до 21": 000073900Е

Препарати за почистване

Създайте блестящо впечатление с комплекта за почистване на джанти, който се състои от препарат, четка и микрофибърна кърпа. Така ефикасно ще разкрасите стоманените или алуминиевите джанти на Вашия автомобил.
Каталожен номер: 000096304J

Капачки за вентили

Придайте визуален акцент на Вашите колела. Дали като излъчване, нотка индивидуалност, или допълнение към Вашия собствен стил. С капачките за вентили от Volkswagen Оригинални аксесоари няма да сгрешите.
Каталожен номер за метални вентили: 000071215
Каталожен номер за алуминиеви вентили: 000071215A 

Секретни болтове

С лесния за монтиране комплект от Volkswagen Оригинални секретни болтове крадците нямат шанс пред Вашите джанти. Заложете на сигурността.
Каталожни номера: 000071595; 00071599; 00071597D